CyberneticGOD Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Nu stiu cat e de vechi pe internet, acum am dat de clip, e senzational."Reactii absolut senzationale ale unui trib din Papua Noua Guinee la intalnirea cu tehnologia si omul alb. Filmarea dateaza din 1976"Tribul intalneste tehnologia pentru prima oara | 220.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Ii consider cei mai ferici?i oameni de pe p?mînt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Uitat-va si la asta: Clipul are multe de zis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRip Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Fenomenal clipul ! Am ramas cu gura cascata !pyth0n3 : cred ca << cei mai fericiti oameni de pe pamant >> este putin spus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 (edited) Tare in plm.Da triburiile de genu ar trebuii lasate in pace in mod normal.Vii tu cu camera si cu aparate foto si cacaturi ii strici modul de viata.credintele... Edited June 24, 2011 by prodil89 "credintiile" WTF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Pai omul le introduce tehnologie, arme si observa comportamentul ca si cum ar fi la zoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodil89 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Pacat...Oricum privirea de pe fetele lor, fericirea si confuzia....Tribu ala nu o sa mai fie la fel...[url=http://www.youtube.com/watch?v=5lWVVFHzuLE]Uncontacted Tribe - Human Planet: Jungles - BBC One [/url][url=http://www.youtube.com/watch?v=VeItzlkOuoo]'Uncontacted' tribe found in Brazil's Amazon[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user3.14159265 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Uitat-va si la asta: Clipul are multe de zis. Imi amintesc in clasa a 12-a am invatat la ora de filosofie.Parca se numea Mitul pesterii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Un pic fortata asta cu "cei mai fericiti oameni de pe pamant", eu zic ca daca nu devii dependent de tehnologie atunci ea trebuie folosita, este doar progresul natural. Nu conteaza daca traiesti intr-un trib din Africa sau intr-o tara dezvoltata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Si cand va ganditi ca noi vorbim despre internet, sql injection, limbaj de programare, monitor LCD etc. Iar altii nu au vazut oglinzi sau chibrituri niciodata. Va face sa va ganditi la extremele umanitatii.Cred ca similar ar reactiona si societatea noastra daca ar vedea tehnologii extraterestre.Asa cum ei isi dau seama cat de usor e sa tai ceva cu un cutit sau sa aprinzi ceva cu un chibrit noi am ramane la fel de uimiti la tehnologii pe care extraterestrii le considera simple. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wozniak Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Si cand va ganditi ca noi vorbim despre internet, sql injection, limbaj de programare, monitor LCD etc. Iar altii nu au vazut oglinzi sau chibrituri niciodata. Va face sa va ganditi la extremele umanitatii.Cred ca similar ar reactiona si societatea noastra daca ar vedea tehnologii extraterestre.Asa cum ei isi dau seama cat de usor e sa tai ceva cu un cutit sau sa aprinzi ceva cu un chibrit noi am ramane la fel de uimiti la tehnologii pe care extraterestrii le considera simple.Ai perfecta dreptate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Si cand va ganditi ca noi vorbim despre internet, sql injection, limbaj de programare, monitor LCD etc. Iar altii nu au vazut oglinzi sau chibrituri niciodata. Va face sa va ganditi la extremele umanitatii.Cred ca similar ar reactiona si societatea noastra daca ar vedea tehnologii extraterestre.Nu toti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wvw Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Vorb? veche din popor: Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 "When some of us will live in space, their comrades from their mother planet will die from starvation..."(Stanislaw Lem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Vorb? veche din popor: Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Stiu citatul. Lucrurile astea s-au facut simtite in societatea noastra. Cand a aparut motorul cu abur, tranzistorul, oamenii incepusera sa spuna ca sunt tehnologii primite din exterior. Apareau dintr-o data. Si nu apucau sa inteleaga.. cum.Un doctor de familie m-a intrebat odata... "Cristi, cum poate o ferotanie sa retina continutul unor biblioteci intregi". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turnback Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 Si cand va ganditi ca noi vorbim despre internet, sql injection, limbaj de programare, monitor LCD etc. Iar altii nu au vazut oglinzi sau chibrituri niciodata. Va face sa va ganditi la extremele umanitatii.Cred ca similar ar reactiona si societatea noastra daca ar vedea tehnologii extraterestre.Asa cum ei isi dau seama cat de usor e sa tai ceva cu un cutit sau sa aprinzi ceva cu un chibrit noi am ramane la fel de uimiti la tehnologii pe care extraterestrii le considera simple.Am o urma de indoiala cand ma gandesc la raportul oameni-extraterestri. 1. pentru ca noi suntem oarecum obisnuiti cu noutatile si intelegem ce inseamna geniul, infinitul, 'anything is possible'.2. avem alta perspectiva asupra extraterestrilor, noi 'stim' ca ei ar putea exista, deci la o eventuala intalnire ne-am da coate ca 'am avut dreptate'. In timp ce in cadrul triburilor sunt doar ei si probabil zeii. 3. intotdeauna vor fi oameni cu intentii meschine, derivate din puterea lor pamanteasca, care vor vrea mai mult decat cunostintele pe care eventualii extraterestri ni le vor impartasi.4. conditia umana in societatea evoluata e total diferita de "muncesc pentru mancare".Nu putem sa ne comparam cu nevoile simple/de baza ale oamenilor care nu fac altceva decat sa-si urmeze instinctul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted June 25, 2011 Report Share Posted June 25, 2011 turnback, nice points Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...