Stealth2 Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Asa, mi-am deschis un nou blog si anume www.slacker.ro.Am facut style-ul dar acum ramane despre ce sa scriu pe el (vreau ceva 'white', nu despre show-off si altele de genul), sugestii? Quote
Stealth2 Posted June 28, 2011 Author Report Posted June 28, 2011 Eu as avea cateva idei despre ce sa scriu, dar mai astept pareri (poate sunt mai bune).Si care blog mai am inafara de cel de pe baywords, de o spui de parca as avea 100 de blog-uri. Quote
unknown. Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Pai iti pui show-offurile si diverse aplicatii private sau facute de tine sau poti sa faci un crypter fud si il vinzi acolo ca sa mai castigi ceva bani,dupaia il bagi in adense si scoti bani de pe urma blog-ului... Quote
Stealth2 Posted June 28, 2011 Author Report Posted June 28, 2011 Nu am nevoie de ceva din care sa scot bani. Quote
sado Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 (edited) Nu am nevoie de ceva din care sa scot bani.Foarte bine ,atunci pune niste how tu-uri/tutoriale cu si despre hack si ce mai cunosti ..ai lua locul 1 in 2 saptamani la majoritatea cautarilor pe google despre "hack".EDIT:Sau , poezi . Edited June 28, 2011 by beaubere Quote
Robert1995 Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Vorbeste despre curiozitati sau chestii interesante care le afli in timp ce faci situri sau tot felul . Quote
p3tru Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Bun pentru inceput poti incepe un first post prin care sa scrii despre ceea ce faci acum, nu ai idei despre primul post, le ceri de aici, si uite asa ai one Quote
Paul4games Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Scrie niste tutoriale, ce iti mai treci tie prin cap si imi place motoul:"Lazy but smart" Quote
phreak Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Eu daca mi-as face blog mi-as posta majoritatea solutiilor la problemele pe care le gasesc mai greu de rezolvat , presupunand ca faci si altceva in IT inafara de black hat . Quote
Paul4games Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Eu daca mi-as face blog mi-as posta majoritatea solutiilor la problemele pe care le gasesc mai greu de rezolvat , presupunand ca faci si altceva in IT inafara de black hat .Da asta este o idee foarte buna, de exemplu astazi eu 2-3 ore am cautat cum sa dau remove la protectia DRM de pe fisierele kindle(.awz) pana cand am agsit ceva foarte simplu... Quote
Stealth2 Posted June 28, 2011 Author Report Posted June 28, 2011 Ma gandeam sa scriu despre Social Engineering (exemple reale facute de mine de-a lungul timpului), ceva de genul 'how to hack in the real world'. Quote
Paul4games Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Ma gandeam sa scriu despre Social Engineering (exemple reale facute de mine de-a lungul timpului), ceva de genul 'how to hack in the real world'.Da foarte buna ideea, daca vrei o sa iti dau si eu o carte despre social engineering.este vorba de:Social Engineering: The Art of Human Hacking [book] Quote
the wolf Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 (edited) De obicei oamenii au ceva de spus si fac un blog ca sa aiba unde sa spuna, tu ai procedat invers ai facut blogul si acum cauti ce sa spui in el. N'are nimic, merge si asa, e greu pina se cristalizeza caracterul blogului, apoi ideile vin.E interesanta afirmatia ca vrei ceva "white". Atunci in loc sa scrii "How to hack..." scrie "How to not get hacked...." si dai si exemple din lumea reala. S-ar putea sa ai o supriza placuta ca si monetizare. Primul termen e cautat pe G in majoritate de script-kiddies, al doilea termen e cautat de liga superioara cu o mult mai mare putere de monetizare. Edited June 28, 2011 by the wolf Quote
Popovici Silviu Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Daca faci ceva,atunci fa ceva original si de preferat cred ca pentru toata lumea,stiri,tutoriale si o categorie "downloads" Quote
Stealth2 Posted June 28, 2011 Author Report Posted June 28, 2011 Primul post: Social Engineering in lumea reala (experiment) « Slacker aka 'Lazy but smart'Pareri? Quote
DuTy^ Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Tinkode poti pune asta ca pe prima pagina asa:e un pdfMEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service Quote
Paul4games Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Misto faza cu cetelerom, eu am facut ceva similar la microsoft/logitech ca sa primesc niste produse gratis de la ei doar ca nu am avut nevoie de nici un cont doar de social engineering la suport si un pid valid. Quote
GangsterLee Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Am citit articolul expus de TinKode si e perfect fiabil........am incercat in domeniul telecomunicatii si se pot face multe,majoritatea operatorilor nu sunt pregatiti pentru asa ceva(am expus ceea ce am reusit sa fac)poate mai sunt si alte domenii in care se poate face dar nu am incercat Quote
MrRip Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Misto faza cu cetelerom, eu am facut ceva similar la microsoft/logitech ca sa primesc niste produse gratis de la ei doar ca nu am avut nevoie de nici un cont doar de social engineering la suport si un pid valid.No offence , dar ce ai facut tu au facut si alte cateva mii de persoane including me. Quote
Paul4games Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 No offence , dar ce ai facut tu au facut si alte cateva mii de persoane including me.Da stiu dar la microsoft, la logitch a fost mai greu si acum e chiar foarte greu(fake photos+photoshop). Quote
MrRip Posted June 28, 2011 Report Posted June 28, 2011 Nu este deloc greu daca ai ce-ti trebuie . La Logitech chiar mi s-a parut mai usor decat la Microsoft . In fine , continuam discutia pe privat, if necessary . Quote
Motanul.Incaltat Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 Bafta cu noul blog!Mai mare atentie la modul in care scrii articolele.De la un expert in domeniul "ingineriei sociale" se asteapta, pe langa inventivitate, si abilitati lingvistice pronuntate si dovedite in diverse ocazii, nu numai la "treaba".La cat mai multe "ispravi" povestite cu har! Quote
Stealth2 Posted June 30, 2011 Author Report Posted June 30, 2011 Ai probleme cu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii numai pune 2 de i unde nu trebuie. Ai multe cuvinte scrise asa.....andVrei sa spui ca v-ati dus inapoi si-ati recunoscut ce-ati facut, apoi tipul si-a continuat plata ratelor pan' la adanci batraneti?Da am probleme cu iiiiiiii!Si unde am specificat eu ca s-a dus cineva sa recunoasca ce a facut? Iar amicul asta al meu a ales sa nu riste pentru ca era vorba pe vremea aia de o suma destul de mare si mai mult ca sigur era prins. In experimentul de mai sus erau doar 3,4 milioane in 'joc', un nimic si banuim ca asta a fost motivul... Quote
Stranger Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Ai probleme cu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii numai pune 2 de i unde nu trebuie. Ai multe cuvinte scrise asa.....andVrei sa spui ca v-ati dus inapoi si-ati recunoscut ce-ati facut, apoi tipul si-a continuat plata ratelor pan' la adanci batraneti?doamne, mereu se gaseste un destept in limba romana care sa comenteze ceva, dar multi nu se vad pe ei insusi.E frumos blog-ul:> Quote