darkston3e Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Deci,Cine considera ca are talent, sa vedem cine este capabil sa penetreze urmatoarele servere:91.210.107.2091.210.107.2591.210.107.28Serverele sunt securizate de mine, personal.. si sunt curios cine poate afla detalii de bypass, vulnerabilitati, sistemul de operare.. etc Let's see what you'v got !Respect,D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 S? presupunem c? noi am avea la un moment dat acces la acele servere. Ca s? demonstrezi c? sunt securizate personal de tine (si deci ca ai acces la ele) ai putea pune un fisier dummy in C:\ (la primu, celelalte imi par jos) ? Nu ar vrea nimeni s? fac? treaba in locul t?u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown. Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Exact,mai bine zis:Ia sa vedem poate imi repar vulnerabilitatile pe urma voastra...fara sa mai platesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 em, ce te face sa crezi ca exista C:\ ? Nu am mentionat ca are windows ca sistem de operare... dar hai.. fie.. am creat un fisier numit: hack-this.txt .. contine un text.. vreau sa il vad aici, pe forum, daca cineva este capabil unknown: Crede-ma, nu am nevoie de ajutorul nimanui sa securizez un server.. sau sa aflu security holes Este doar un challenge.. nimic altceva ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Exista C:\ pentru c? primul IP e pe Win. Are deschis portul 80 cu Microsoft IIS webserver 7.5 (=> win32) si 49154 cu msrpc (varianta care nu e vulnerabila la overflow). Nu prea cred ca se poate face ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 Ok atunci, hai sa inchingem atmosfera! Cine reuseste sa intre in unu dintre cele 3 servere, va primi 100 euro! I am not joking... try me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke999 Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 nush dc dar sunt sigur ca esti un copil care maxim are 15 ani... scz pt offtopic dar nu m-am putut abtine!JOCI CS...comentariu tau...deci cum sa ma astept ca imi dai 100 de euro?Salut cosmin, Am o sugestie... ce ar fi daca...Salut cosmin,Am o sugestie... ce ar fi daca ai oferi posibilitatea modificari AntiSS.cfg ?Multa lume foloseste binduri pentru buy / bunny hop etc.. care sunt strict necesare.Daca eu, execut... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 nush dc dar sunt sigur ca esti un copil care maxim are 15 ani... scz pt offtopic dar nu m-am putut abtine!Ce mas bucura sa mai am 15 ani....copile... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 (edited) nush dc dar sunt sigur ca esti un copil care maxim are 15 ani... scz pt offtopic dar nu m-am putut abtine!JOCI CS...comentariu tau...deci cum sa ma astept ca imi dai 100 de euro?Salut cosmin, Am o sugestie... ce ar fi daca...Salut cosmin,Am o sugestie... ce ar fi daca ai oferi posibilitatea modificari AntiSS.cfg ?Multa lume foloseste binduri pentru buy / bunny hop etc.. care sunt strict necesare.Daca eu, execut...Hai ca ai reusit sa ma scoti din sarite.Si care morti lui doamna mata este problema ta ca joc eu cs?... pot sa ma joc si cu mata.. si tot una imi este:)Nu te baga cu japca in seama daca esti un copil prost care nici nu stie sa lege 2 cuvinte... am un interes general, care te depaseste.. asa ca jet in grijania mati.. nu te mai baga in seama fara rost "hackere".Apropo de bani, "hackere"Uploaded with ImageShack.usSume de genu fac /zi, asa ca TACI IN MORTII MATII SI NU MAI FACE AFIRMATII GEN: "Joaca cs.. are 15 ani... nu are de unde sa dea bani, etc"... esti un copil prea prost, sincer Edited June 30, 2011 by darkston3e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) @darkston3e pune o pagina html pe unul din servere cu nickname-ul t?u Edited June 30, 2011 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromfil Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 off:@luke, darkston3e: Diferen?a dintre voi este de doar 4 ani(mai mare darkstone), deci pute?i sta lini?ti?i amândoi.@darkstone: Încearc? s? vii calm c? tocmai flame vor unii. Iar ideea de upload a unui screenshot cu câ?i bani faci e penibil?.on:F? mai întâi ce zice pyth0n3 ?i dup? vedem participan?ii.Succes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted August 4, 2011 Author Report Share Posted August 4, 2011 Anyone else? .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 darkston3e crezi ca noi nu am mai vazut 400 de euro in paypal sau cum?Fa ce ti-a zis pyth0n3 si mai discutam dupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Anyone else? ..cine sa mai incerce pe ce? sunt picate toate 3 am ping-uit si nu am primit nici un raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted August 5, 2011 Author Report Share Posted August 5, 2011 bogdannbv, daca nu primesti reply la ping inseamna ca sunt picate? Sunt doar securizate Ceilalti copii care vin si arunca afirmatii, impuscati-va ! asta nu este nimic personal, este doar un challenge!@Am facut ce a zis pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted August 5, 2011 Moderators Report Share Posted August 5, 2011 (edited) Anyone else? ..Si tu vrei sa-ti sparga cineva vreunul din serverele alea de silkroad? Edited August 5, 2011 by Dragos adaugat link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 @Am facut ce a zis pyth0n3pyth0n3 presupun ca zicea sa pui un html online pe 91.210.107.20:80 ca si Index ... sa se vada ca sunt srv tale...Si inca o chestie... daca tu stii ca ai facut securizarea la srv...si zici ca ai facuto bine... noi iti facem tie pentest?sa vezi tu unde si daca ai gresit? Daca srv e securizat cat de cat calumea nu mi se pare challenge ... nu ai nici vulnerabilitati pe srv, porturile sunt inchise , numai la unu ai 80 deschis si nici un port msrpc nu e vulnerabil la psexec ... deci tu vrei pentest moca sau sau ne dai ceva cu ce sa lucram? macar ai vreo vulnerabilitate pe srv care e ascunsa bine si nu o gasim noi (in cazul asta ar fi fost challenge!!)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted August 5, 2011 Moderators Report Share Posted August 5, 2011 (edited) @darkston3e: Eu nu am inceput sa te injur, ca sa puteam sa-ti spun ca mi-am bagat pula in maica-ta de fiecare data cand face baie. Nu am spus ca nu sunt serverele tale, ci ca vrei sa cautam exploit-uri in serverele tale de silkroad. Da, ok, am inteles, esti un craiovean care stie sa faca bani pe net si ne ceri noua, saracilor, sa iti spargem unul din alea trei servere. Edited August 5, 2011 by Dragos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted August 28, 2011 Author Report Share Posted August 28, 2011 Anyone else? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...