Guest Mosad Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Probabil unii dintre voi stiti cum functioneaza sistemul de reputatie dar fac acest topic pentru cei ce nu stiu inca.Deci,sa incepem cu inceputul...Observati ca am subliniat Rep Power,aceea nu este reputatia voastra,Rep Power inseamna cate puncte puteti sa dati reputatie.Dupa cum observati Nytro are 10 deci el poate da 10 puncte reputatie unui user.Reputatia o puteti verifica in josul paginii UserCP. Quote
em Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Deci a?a se explic? de ce de la unii primeam mai multe puncte când luam rep. ?i totu?i, cum r?mâne cu cei care au Rep Power 10000? Bug? Quote
Guest Mosad Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Nu,e rep power editat de administrator sau moderator. Quote
em Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Asta înseamn? c? atunci când acel utilizator d? rep cuiva, vom avea înc? unul cu rep imens ?i a?a mai departe..corect? 1 Quote
Guest Mosad Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Nu,daca primesti rep de la unul care are rep power editat nu ti se schimba. Quote
Nytro Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Erau cativa cu multa reputatie, dar le-am scos-o eu.Cred ca se ia in considerare numarul de posturi si reputatia primita.Ba nu, mai sunt cativa cu multa reputatie, le scot eu 1 1 Quote
LLegoLLaS Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Posturi...aveam rep power 5 si ~1070 posturi.Cred ca s-a sters un topic si ramansesem cu vreo 915 si rep power 4.Deci la 1000 posturi ai rep power 5 Quote
remuszica Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 reputatia se poate scoate din phpmyadmin.mie mi se pare o mare prostie cu rep. Quote
DuTy^ Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Ok, pai si alea cu patratelele verzi care zic "... se balangane pe drum" ce sunt? Quote
Nytro Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Gata, am facut ordine, nu mai are nimeni exagerat de multe puncte. http://rstcenter.com/forum/members/list/?order=DESC&sort=reputation&pp=30Descrierile la diferite intervale nu sunt fixate, sunt doar cateva puse, "se balangane pe drum" e unul dintre ele. E o descriere pentru un anumit interval de puncte de reputatie, gen intre 50 si 100 de puncte. Quote
em Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Eu de ce nu m? reg?sesc pe acolo? Nici dac? vreau s? v?d to?i utilizatorii de la litera 'e' eu tot nu apar. Later edit: De fapt acum mi-a trecut prin cap c? fiecare utilizator probabil c? nu se poate vedea pe sine, stupid me. Quote
Zatarra Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Eu de ce nu m? reg?sesc pe acolo? Nici dac? vreau s? v?d to?i utilizatorii de la litera 'e' eu tot nu apar. Later edit: De fapt acum mi-a trecut prin cap c? fiecare utilizator probabil c? nu se poate vedea pe sine, stupid me.E ordonat in functie de reputatie, nu de nume Deci -> te poti vedea. Quote
em Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 E ordonat in functie de reputatie, nu de nume Deci -> te poti vedea.Nu conteaza, eu sunt practic invizibil. Am dat la e si am ordonat alfabetic. Degeaba.Ar fi trebuit s? apar pe unde e s?geata. Quote
wildchild Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 (edited) Aici sunt informatiile generale care raspund la multe intrebari...cum ar fi "de ce apar unele puncte de rep cu mov si altele cu verde"https://www.vbulletin.com/docs/html/reputationLE: mov era de la userii noi care au mai putin de cateva zile pe forum sau post-uri, in functie de setarile facute de admin, according 2 vbulletin Edited July 25, 2011 by wildchild Quote
Zatarra Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 (edited) wildchild - din cate stiu eu mov e disabled iar verde e enabledem - ai avut alt nume inainte? (poate iti trimite numele in /dev/null .. jokin')Edit: Nici in lista cu useri nu apari Edit0: Nu mai fac post, am uitat de culorile alea.. Edited July 25, 2011 by Zatarra Quote
DuTy^ Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Dar la wildchild scrie "banned" desi poate posta! e o alta eroare sau asa l-a setat el? Quote
em Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 wildchild - din cate stiu eu mov e disabled iar verde e enabledem - ai avut alt nume inainte? (poate iti trimite numele in /dev/null .. jokin')Edit: Nici in lista cu useri nu apari @Zatarra, wildchild se referea de la culorile de aici:Nu am avut alt nick, eu m? gândesc c? nu m? arat? pentru c? e prea scurt. Quote
wildchild Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Dar la wildchild scrie "banned" desi poate posta! e o alta eroare sau asa l-a setat el?Esti amuzant Explicatia:Custom user title:P Quote
Oust Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Em , nu apari acolo deoarece nick-ul tau trebuie sa aibe cel putin 4 sau 6 caractere pe care tu nu le ai deoarece nick-ul tau a fost modificat. Quote
em Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Nu am nickul editat, l-am avut ?i pe rstzone. Când a ap?rut rstcenter mi l-am creat din nou. Nu am avut alt nick. Cred c? explica?ia e c? într-o versiune mai veche a forumului d?dea voie la înregistrare chiar dac? aveai nick scurt, intre timp probabil s-a f?cut un update dar s-a p?strat baza de date.Deja facem offtopic aiurea, s? l?s?m un mod s? r?spund?. Quote
adonisslanic Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Auzeam ceva de new rep system ^^ Any news? Sau modificarea asta era chestia de care auzisem... :3 Quote
Moderators Dragos Posted July 26, 2011 Moderators Report Posted July 26, 2011 Auzeam ceva de new rep system ^^ Any news? Sau modificarea asta era chestia de care auzisem... :3Mai dureaza vreo doi ani pana face kw3rln sistemu nou de reputatie. Quote
MyJuliet Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Erau cativa cu multa reputatie, dar le-am scos-o eu.Cred ca se ia in considerare numarul de posturi si reputatia primita. Quote