Jump to content
25aug

3euro /referral!

Recommended Posts

Posted

Cautand ca disperatu' azi pe net am gasit un site care iti da 3 euro pe referral.

pentru a castiga 3 euro pe referrali trebuie sa aduci macar 10 referrali fiind platit cu cate 1 euro pt fiecare. dupa acesti 10 referrali fiecare ref. nou iti va aduce 3 euro.

de asemenea mai poti completa formulare pentru care primesti bani.

suma minima de retragere is de 2 euro in paypal/mb , si primesti din prima 150 de puncte [adica 1.50 euro] de la inregistrare .

site-ul este acesta (asteapta 5 secunde si dupa skip ad)

Dovada : Poza1 =in ambele cazuri asteptati

Poza2 =5 secunde si click skip ad

Important ==> la inregistrare folositi o adresa de austria usor de gasit pe fakenamegenerator.net

bafta la bani , o sa revin peste cateva zile cu un alt site[+dovada ca plateste] care este de incredere si ofera 9$ pe referral , insa pentru asta trebuie sa fii membru gold [20$/luna]

Posted

Majoritatea sunt tepe, majoritatatea fac asa: "Ba tu muncesti si cand ajungi la 100$ iti trimitem $" si ei te lasa sa muncesti pana la 90-95$ si primesti ... sula... Daca nu aveti sursa sigura, ma refer la prieteni sau ceva nu va pierdeti timpu. O poza nu e o dovada...

Posted
Ciudat, eu am gasit unul care da 65$/refferal :)

Incercati-l voi si spuneti-mi si mie daca iese ceva!

https://www.hostmonster.com/cgi-bin/partner

Ar fi o afacere buna daca ai sti sigur ca plateste.

Cu 20 de euro in cont-ul paypal (minim) si cu proxy si cu alte cele ai face cate-va achizitiionari de host de la ei pe link-ul tau .. si pe urma dupa 1 luna - 2 iti inchizi serviciul. Tu platesti 11 $ pe 2 luni (dupa cum vad) si tu ai profit (120 de $, pe 2 luni) ee, uite ar fi o afacere buna:-/