yceman Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Laptopuri sigilate - PreCine doreste poate sa imi adreseze orice intrebare pe p.mMai primesc diseara new stuff...u can ask if you want something Quote
yceman Posted August 2, 2011 Author Report Posted August 2, 2011 nu. nu primesc monitoare, imprimante, alte periferice.laptop`uri & telefoane Quote
Petzy Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 ce preturi Pai tu dai cu 300 de euro un samsung care la noi e 10-14 milioane nou cu garantie?Frate...in fine. Succes la vanzare Quote
MazaBoY Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Sincer foarte scumpe....ce sa zic bafta la vanzare Quote
Ghiaor Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 sincer.preturile mai ceva ca in magazin:)) succes la vanzario panarama de laptop de 10 -12 inci e 150 euro in magazin aici in it. Quote
yceman Posted August 3, 2011 Author Report Posted August 3, 2011 preturile sunt negociabile si imi rezerv preturile astea pentru ca stiu de vand si nu vand ciurucuri sa ma grabesc sa le dau . Am mai avut la astfel de preturi si le-am dat deci nu imi fac griji de clienti. Cine vrea sa cumpere si are bani va sti ce sa faca. Nu vreau sa va fac sa va simtiti prost dar stiti cum arata 1000 euro in mana ? Quote
MagicThunder Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 ce preturi ai mancatias' mai bine ma duc si il iau din magazin stiu ca e sigur si cu garantie Quote
Ghiaor Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 preturile sunt negociabile si imi rezerv preturile astea pentru ca stiu de vand si nu vand ciurucuri sa ma grabesc sa le dau . Am mai avut la astfel de preturi si le-am dat deci nu imi fac griji de clienti. Cine vrea sa cumpere si are bani va sti ce sa faca. Nu vreau sa va fac sa va simtiti prost dar stiti cum arata 1000 euro in mana ?auzi la el daca am vazut 1000 euro in mana:)) de aceea ai pus preturile astea? ca sa te vezi cu 1000 euro in mana?) Impuscate si gata! Quote
yceman Posted August 3, 2011 Author Report Posted August 3, 2011 @Ghiaor esti literalmente prea prost ca sa fi insultat. Daca nu sti de ce te-am facut esti si mai rau.Te voi ignora ca nu am pus anuntul sa dezbat preturi cu non clienti. 1 Quote
MrRip Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Incetati cu flame-ul ca o sa ploua cu warn-uri ! Terminati dracu , lasati omul sa-si puna si preturi cu 4 de 0 in coada , va fute pe voi grija ca cere el 1000 euro pe un laptop ? Vedeti-va de treaba voastra si o sa fie mai bine . Quote
Petzy Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 preturile sunt negociabile si imi rezerv preturile astea pentru ca stiu de vand si nu vand ciurucuri sa ma grabesc sa le dau . Am mai avut la astfel de preturi si le-am dat deci nu imi fac griji de clienti. Cine vrea sa cumpere si are bani va sti ce sa faca. Nu vreau sa va fac sa va simtiti prost dar stiti cum arata 1000 euro in mana ?Haide ma ma lasi?Ai prins si tu 5 prosti in viata ta care ti-au dat banii aia pe ce vinzi tu si repede te-ai simtit mai bine crezand ca e ok si ca ai dreptate.Ei bine nu e asa, ia mai intereseazate, ai preturi MARI si PUNCT. Intelegi tu?Garantia e sfanta, mai ales la modelele care le vinzi tu, nu te mai umfla in pene ca mai sunt si altii pe aici care se pricep mai bine si stiu ce cacat mananca.Si da bai becali stim cum arata 1000 de euro in mana, altii stiu si mai mult, cu fraza asta nu ai subliniat decat ca esti un agarici.Preturi negociabile? hai sa negociem, ca mai mult de 1 milion bat pariu ca nu lasi, ca esti scartar.Ba, la urma urmei vindei cu 10000 de euro bucata, mi se rupe mie, a vrut lumea sa iti atraga atentia si sa te invete de bine, ca ai preturi prea mari pentru ce vinzi. Ca tu mizezi pe faptu ca prinzi prostu si iti da cat ceri, partea a 2 a .Sictir, sanatate si spor la vanzare, im done. Quote
MrRip Posted August 3, 2011 Report Posted August 3, 2011 Sunt de ajuns pentru toata lumea ! Hai baietii , hai , stiu ca puteti ! Cine mai doreste , cine mai pofteste ? Quote
yceman Posted August 10, 2011 Author Report Posted August 10, 2011 in ciuda a ce ati citit mai sus preturile se modeleazapentru cumparatorii seriosi preturile se negociaza substantial Quote
CyberneticGOD Posted August 11, 2011 Report Posted August 11, 2011 @yceman, frate nu te da tu in spatiu cu afirmatii de gen "stiti cum arata 1000 euro in mana" ca nu cred ca esti tu ala cel mai bogat si ala care invarte lumea, eu fac ce faci tu acum de mai bine de 8-10 ani(...) si iti zic din experienta ori ai ai un noroc chior sa prinzi doar papagali care nu stiu cum se mananca ori ai tu un fler aparte de reusesti sa vinzi la preturile alea astronomice. Quote
yceman Posted August 11, 2011 Author Report Posted August 11, 2011 (edited) daca nu ai observat preturile se negociaza in functie de cat de serios e clientufelicitari care mai faceti $ pe aici grupa mare dar multi sunt copii de 15 ani care se dau de 28 si mari afaceristi si hackeri...stiti bine ce podoabe se ascund aiciUPDADTE PRETURI...am lasat intre 50-100 euro. Preturile sunt tot negociabile Edited August 11, 2011 by yceman Quote
yceman Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 UPDATEAm adus telefoane noi: Blackberry 9800 Torch - 340 euro - 1400 lei : Blackberry 9780 Bold - 300 euro - 1200 leiPRODUSE NOI NEFOLOSITE Quote
Fitty Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Blackberry 9800 Torch - 340 euro - 1400 leiFara suparare frate, in pula mea, un Torch ti-l iau cu 800 lei lejer (si asa e mult). Da-o-n pula mea de treaba Quote
yceman Posted August 17, 2011 Author Report Posted August 17, 2011 Fara suparare FittyTin la pret deoarece sunt noi. Nu prea stau eu pe loc sa stiu cat se vand pe sub mana sau la mana 2`a. M-am uitat pe site-uri care vand telefoane noi. De exemplu 123gsm .. si e la 15 mil. Si tot nou acelasi drac..Plus de asta ...mereu o sa las la pret la orice aduc Quote