Guest expl0iter Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ah, ce om distrus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
symboss Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Timpiti...Se poate ajunge la o forma fizica foarte buna si fara prostiile astea,e de ajuns sa vrei si sa ai putina vointa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ooo ce descoperire ai facut... trebuia sa ne spui si noua sa nu murim prosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozy Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ai vazut faza cu gore si ai inceput sa cauti despre anabolizante Inseamna ca asta are mare influenta... The new mentalist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keenzo Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 adevaru e ca nu ai cum sa ajungi la forme precum Coleman,Yates,Cutler si multi altii,sau macar aproape ca ei,daca nu iei asa ceva.Prostia este ca se exagereaza cu ele,nimic nu dauneaza,daca este administrat cum trebe si nu dupa "ureche". Nu trebe sa va faceti o imagine neaparat proasta despre steroizi,doar din auzite si ce vedeti pe net,la asta i-a explodat bratele ca si-a bagat sustanol in cantitati exagerate(90cm) in brate.Cunosc baieti din cartier care baga steroizi(proprionat,deca,ena,danabol...)normal dupa niste cure din astea care dureaza saptamani,se administreaza o cura de refacere+pastile..Poti baga dar baga cu cap,si sa te indrume cineva care e de specialitate si nu ai sa patesti nimic.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3ctor Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 ,,doar din auzite si ce vedeti pe net,la asta i-a explodat bratele ca si-a bagat sustanol in cantitati exagerate(90cm) in brate"Nu e sustanon nene , ii spune synthol (Syntholul fiind un agent injectabil de marire locala a muschiului; poate produce rezultate mari imediat, dar aceste rezultate sunt 100% artificiale , e ca si cum ai pompa aer in ceva numa ca asta e lichid ) , ala de care vb tu e Greg Valentino : , aceasi chestie si-a injectat si ala ( ) in brat care s-a infectat , corpul o recunoaste ca fiind un corp strain . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Da ce e cacatu ala care iese acolo? Mancam cand am vazut asta... pula foame acum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3ctor Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Este .... puroi combinat cu synthol si sange . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lns Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 bai frate si eu mancam cand m-am uitat la clip bp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 groaznic...mai bine natural 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j1g0 Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ) e plecat cu capul.da voi va dati seama, ca nimeresti pe strada cu unu ca gore' si ce dracu faci?ati vazut cazurile cu campionul de la judo si alaltu care a omorat un dj (luptator k1) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemoNsl Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 "Sa imi? bag pl ce de smecleu ii iese" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Si cum nu exista topicuri in care sa nu se bage un mare smecher in seama, as vrea sa precizez urmatoarele, ca sa fiu pe placul tuturor celor care au 90% viata virtuala:Ooo ce descoperire ai facut... trebuia sa ne spui si noua sa nu murim prostiImi pare rau ma baiat, dar cred ca o sa ai o moarte dureroasa deoarece asa mor prostii...Ai vazut faza cu gore si ai inceput sa cauti despre anabolizante Inseamna ca asta are mare influenta... The new mentalist.Nu fratzica. M-am apucat de sala dupa niste probleme de sanatate pe un termen destul de lung, iar la sfaturile unora care iau steroizi si mi-au sugerat sa iau si eu, m-am documentat pe internet si am gasit acest filmulet pe stirileprotv.PS: Scz de off. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicku92gm Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Imi pare rau ma baiat, dar cred ca o sa ai o moarte dureroasa deoarece asa mor prostii...Tu stii ca ai mai multa experienta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 ati vazut cazurile cu campionul de la judo si alaltu care a omorat un dj (luptator k1)Nu am vazut... nu am inteles cu exactitate ce ai vrut sa zici. Detaliaza sau arata ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozy Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Nu am vazut... nu am inteles cu exactitate ce ai vrut sa zici. Detaliaza sau arata ceva.VideoNews :: Video :: DJ-ul unui club din Tulcea a murit la spital dupSi asta de la un pumn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3ctor Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 ^ Sper sa stea cat mai mult la inchisoare , putea foarte usor sa ii dea o palma la DJ daca avea motive si era de ajuns , nu sa il omoare cu pumnu in cap . Legat de steroizi @expl0iter treaba e asa : daca vrei sa traiesti mai mult nu lua steroizi , munca grea la sala si alimentatia corespunzatoare te ajuta mult mai mult , daca nu te ajuta geneticul apeleaza la proteine , vitamine etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzalez Posted August 13, 2011 Report Share Posted August 13, 2011 Doamne fereste, mi s-o facut rau cand am vazut.-Gonzalez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wycked Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 si handicapatul de gore injectat cu ulei:))Gore injectat cu Synthol | 220.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...