Jump to content
1337

UPS in Romania

Recommended Posts

Posted

Am ceva de primit din Europa (Logitech) am niste intrebari, vine curierul UPS pana la mine acasa sau coletul il preia alt curier din Romania, am nevoie de buletin etc, ma suna cand ajunge?

Thanx.

Posted

Eu cand am primit ceva din america, mai exact de la Lockerz a trebuit sa merg la posta vamala din oras... parca prin USPS a fost trimis pachetul :D deci asa cred ca se va intampla si la tine :)

• Upvote 1
Posted

Cand am cumparat cu ebay de la cineva din Hong Kong si shipping prin DHL, i-am sunat, le-am dat numarul coletului(un ID) si dupa aceea mi-au spus sa ma duc la posta vamala pentru a da vama pe el.... si acuma trebuie sa-mi vina cineva tot prin DHL.

• Upvote 1
Posted

Iti vine acasa, cand iti vien ar fi bien sa ai buletinul al tine in caz ca til cere(la mine era maicamea acasa cand a ajuns si i-au cerut buletinul ca sa confirme ca e ruda cu destinatarul), nu platesti nici o vama nimic deoarece vine din Europa, daca ai ami multe intrebari cauta-ma pe y!m.

• Upvote 1
Posted
Am ceva de primit din Europa (Logitech) am niste intrebari, vine curierul UPS pana la mine acasa sau coletul il preia alt curier din Romania, am nevoie de buletin etc, ma suna cand ajunge?

Thanx.

Deci ai reusit . Bravo !

Dupa cum ti-am spus , curierul de la UPS o sa te sune pe numarul dat de tine si ii poti cere sa vina la adresa specificata pe colet sau sa va intalniti intr-o locatie pe care o stabiliti de comun acord . Nu trebuie sa ai buletinul cu datele celui de pe factura , poti sa spui ca-i o ruda de-a ta care n-a putut ridica coletul si il iei tu . Ii dai datele pe care ti le cere , Nume , Prenume , Serie si Numar CI ( ii poti da date fictive ) , apoi iei coletul si Have Fun !

• Upvote 1