1337 Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Am ceva de primit din Europa (Logitech) am niste intrebari, vine curierul UPS pana la mine acasa sau coletul il preia alt curier din Romania, am nevoie de buletin etc, ma suna cand ajunge?Thanx. Quote
BogdanNBV Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Eu cand am primit ceva din america, mai exact de la Lockerz a trebuit sa merg la posta vamala din oras... parca prin USPS a fost trimis pachetul deci asa cred ca se va intampla si la tine 1 Quote
Jester Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 In mod normal ar trebui sa vina curierul la tine acasa sa ti-l dea. Ca doar de aia e curier rapid. 1 Quote
gigaevil Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Cand am cumparat cu ebay de la cineva din Hong Kong si shipping prin DHL, i-am sunat, le-am dat numarul coletului(un ID) si dupa aceea mi-au spus sa ma duc la posta vamala pentru a da vama pe el.... si acuma trebuie sa-mi vina cineva tot prin DHL. 1 Quote
wildchild Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Eu am luat de pe amazon si posta vamala am putut-o plati la ramburs, cand mi-a adus-o curierul FedEx acasa 1 Quote
1337 Posted August 26, 2011 Author Report Posted August 26, 2011 (edited) //Pachetul vine din EU, nu cred ca ii face vama Edited August 26, 2011 by 1337 Quote
Paul4games Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Iti vine acasa, cand iti vien ar fi bien sa ai buletinul al tine in caz ca til cere(la mine era maicamea acasa cand a ajuns si i-au cerut buletinul ca sa confirme ca e ruda cu destinatarul), nu platesti nici o vama nimic deoarece vine din Europa, daca ai ami multe intrebari cauta-ma pe y!m. 1 Quote
MrRip Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 Am ceva de primit din Europa (Logitech) am niste intrebari, vine curierul UPS pana la mine acasa sau coletul il preia alt curier din Romania, am nevoie de buletin etc, ma suna cand ajunge?Thanx.Deci ai reusit . Bravo !Dupa cum ti-am spus , curierul de la UPS o sa te sune pe numarul dat de tine si ii poti cere sa vina la adresa specificata pe colet sau sa va intalniti intr-o locatie pe care o stabiliti de comun acord . Nu trebuie sa ai buletinul cu datele celui de pe factura , poti sa spui ca-i o ruda de-a ta care n-a putut ridica coletul si il iei tu . Ii dai datele pe care ti le cere , Nume , Prenume , Serie si Numar CI ( ii poti da date fictive ) , apoi iei coletul si Have Fun ! 1 Quote
1337 Posted August 26, 2011 Author Report Posted August 26, 2011 Multumesc pt ajutor tuturor.Toti aveti rep+ Quote