Jump to content
sandabot

Se merita ?

Recommended Posts

100 afisari ale codului adsense = $0.01.

Si se merita sa-ti bati capul cu site-uri. Poti sa vorbesti de un singur site cand ai o idee foarte buna si nemaiîntalnita.

Ca sa fie adevarat ce ai zis tu siteul ar trebui sa aiba un CTR de 1% si media banilor primiti pe un click sa fie 0.01 $. Un site "normal" are un CTR cuprins intre 2% si 6%. De asemenea, "de obicei", la siteurile "normale" media banilior primiti pe click este de peste 0.01 $ .

Edited by sese
Link to comment
Share on other sites

Sunteti nebuni. Daca te pricepi normal ca se merita. Daca stii sa ridici ceva misto si sa stii sa-l monetizezi faci bani cat 20 de salarii de Romania. Afilierile porno le-ati invatat de la Nemessis, multi nici macar nu aveti habar ce inseamna exact. Stiti ca tine de awempire si cam atat.

E un paradox de cacat ca ti-ar trebui minim 500 vizitatori pe zi. Daca stii pe ce sa te targetezi, faci bani si cu 100 vizitatori pe zi. Trebuie sa stii sa plasezi reclamele unde trebuie si sa fie nisa bine platita.

Am un site de turism facut de o luna, are cam 200-300 vizitatori pe zi si face cam 5-6E pe zi. E un nimic, dar am zeci de site-uri.

Media pe click e in jur de 15-20 centi pe zi. Iau cam 30-40 clickuri pe zi maxim. Chint esenta este asezarea reclamelor acolo unde trebuie, acolo unde crezi ca ai da si tu click.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...