sado Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 dati in bara CC si alegeti limba romana .. Quote
crs12decoder Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Daca zici ca vorbesti cu Dumnezeu, esti religios.Daca zici ca Dumnezeu vorbeste cu tine esti nebun. Quote
kozy Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Cica iti pui credinta in Dumnezeu ca sa te ajute sa treci cu bine ziua,dar cand e sa treci strada stiu ca te uiti in ambele sensuri.Haha cat de tare Quote
sandabot Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Genial lol nu vezi atata logica de zi cu zi + intr-un invelis comic Quote
p3tru Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 afirmatii perfecte pentru urmatoarea mea ora de religie Chiar cautam chestii de genu. 1 Quote
sado Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 afirmatii perfecte pentru urmatoarea mea ora de religie Chiar cautam chestii de genu.+1 , mi-ai dat o idee geniala pentru urmatoarea ora de religie ..o pun pe dn profesoara sa vizioneze clipul..sunt curios ce va minti dupa ce urmareste "invataturile". Quote
bunicuta Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 parca o invatatoare de religie poate sa-ti "redea" adevarul absolut/si parca house cu sarcasmul lui caracteristic te-a "iluminat".copii cu gandire superficiala/need a near death fuckin' experience Quote
sado Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 Sarcastica e mata cand iti spune ca esti destept. Deja prea multi cacati cu credinta in sfanta pula exista pe forum..Ca sa nu te m-ai injur degeaba..Iti doresc o moarte grea cu multe cutinte in inima apoi dezamagirea cumplita fata de existenta raiului sau a iadului.. Quote