keenzo Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Salutare ! Vreau sa imi cumpar niste socksuri, de uk,neaparat,am gasit sa iau de pe vip72,aproximtiv 40$ unlimited timp de 1 luna de zile! problema mea este ca ,daca vreau sa cumpar,ei accepta plati prin liberty reserve,mi-am facut cont pe liberty reserve,dar cum imi depun 40$ in contul de liberty reserve,ca sa pot plati pe vip72?? poate ca e banala intreabarea dar nu le am cu platile online,era mai de preferat sa cumperi direct cu,cardu,era mai accesibil dar nu am gasit! Quote
tur334vl Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 aici ai siteurile de unde poti cumpara bani pe liberty: Liberty Reserve sunt siteuri aprobate de ei deci eu le am folosit sa scaot bani de pe liberty . poti sa bagi cu WesternUnion sau cu paypal dar bani nu iti intra instat .. cu o aproximatie de 1-2 zile Quote
keenzo Posted October 1, 2011 Author Report Posted October 1, 2011 m-am uitat pe acolo,au comisioane destul de mari plus ca unele nu accepte transfer de minim 100$,eu am nevoie doar de 40$ in contu de lr ca sa pot plati pe vip72. tu ce exchange ai folosit,si sa nu aiba comision asa de mare? si sa fie plata cat mai simpla,gen transfer bancar! Quote
bit.toxic Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 vip72 are socksuri proaste ... cal mai usor e sa te duci sa cumperi un paysafecard iar apoi cauti exchanger PSC to LR si poti sa schimbi ce valoare vrei u .. daca ai nevoie de exchangeri poti sa imi dai un PM si iti dau eu. Pt informatii despre paysfecard intra pe siteul lor si vezi de unde poti cumpara din RO Quote
XxLx Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 salut uitati aici un mic site de sock-uri Socks24 nu va mai chinuiti atat am si eu un cont de lr dar nu stiu ip-ul pe care este facut merge sa fac ceva ?? Quote
ilbr22 Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 salut uitati aici un mic site de sock-uri Socks24 nu va mai chinuiti atat am si eu un cont de lr dar nu stiu ip-ul pe care este facut merge sa fac ceva ??free sa folosesti tu .admin.soxx.bizsuper-socks.comvip72.comMy-Proxy.com5socks.netRapidsocks.comSocksproxylists.comSocks-5.comFreeproxy.ruAliveProxy.com Quote
vicve72 Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 spune'mi si mie ce exchangeri ai folosit sa scoti dupa liberty ,care sunt mai seriosi?ai scos sume mari? probleme cevahai merci Quote
gafi Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 https://wm-center.com/ Baietii sunt foarte seriosi Quote
sTrEs Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 goldservice.ronu recomand, cel mai de kkt serviciu, comisioane mari si cand a picat lr-ul, au picat si ei, am si acum blocati 300$ la ei.. Quote
lucianmmo Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 salut invatama si pe mine cum schimb paysafecard in perfect money sau web money urgent te rog Quote
black_death_c4t Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 salut invatama si pe mine cum schimb paysafecard in perfect money sau web money urgent te rogE printre primele tale posturi, ai si pretentia ca totul sa se faca "urgent". Mie imi suna a milogeala, esti milog cumva? Ai si inviat un topic vechi de 2 ani.https://www.google.ro/#bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&fp=1c3ce670886c85b0&q=paysafecard+to+perfect+money&safe=off Quote
RoEx Posted August 15, 2013 Report Posted August 15, 2013 poti cumpara webmoney direct de la aparatele qiwi , https://rstforums.com/forum/69922-cum-pot-depune-bani-contul-webmoney-wmz-wme-wmr.rstdespre exchange nu stiu , poti cauta pe la site-urile astea de exchange wm-center.es 24change etc.. Quote