macs Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 (edited) Propun un CHAT comun pentru RST si RealHacker in RumbleTalk sau CHATroll cu conditia sa il modereze si cei din RST si Single-Sign-In va ocupati voi.N-am timp si nici nu vreau dureri de cap ps: hai ma ca nu mai are farmec fara chat, cel putin era amuzant cand se mai supara cate unu sau cand altu avea chef de panarama...RST: sper sa intelegeti ca e cu intentie buna si platesc eu Basic40 sau Starter75 plan cat pot de momentupdate:toti membrii care sunt de acord votati topicul pls. Edited October 13, 2011 by macs Quote
alyen_rep Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 ok men snt de acord cu tn macs Quote
BogdanNBV Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 DE CE?chat-ul era amuzant, si folositor chiar, dar de ce sa fie legat cu RealHacker? Quote
Robert1995 Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 DE CE?chat-ul era amuzant, si folositor chiar, dar de ce sa fie legat cu RealHacker?sa fie de doua ori mai multi troli . Rst chat e rst chat , mai bine sa nu exista decat doua la un loc Quote
macs Posted October 13, 2011 Author Report Posted October 13, 2011 pe bune ca ma asteptam la orice injuraturi, nemultumiri, amenintari... De ce oare ma !? Primul motiv si singurul motiv e ca atat CHATroll cat si Rumble sunt embeded, deci concluzia care o sa o deduci tu acuma e ca o sa il poti pune si la tine in site daca vrei dejteptule.Ia gandeste-te si mai uimeste-ne odata!update:Robert are dreptate, de doua ori mai multi troli.. lol Quote
iBebe Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Macs, ce treaba are RST cu RealHacker? RealHacker e un nume cocalaresc, nu are nici o treaba cu tema forumului RST si cred ca prin asta tu vrei sa-ti faci reclama. Exista un motiv pentru care s-a scos chatu, care nu stiti nu mai vorbiti. Deja sunt multi care isi fac cont aici doar pentru a spune ca au cont pe RST si si sunt "hackeri", mari smar2 in comunitate.. vezi-ti de siteu tau si e mult mai bine. Quote
macs Posted October 13, 2011 Author Report Posted October 13, 2011 Macs, ce treaba are RST cu RealHacker? RealHacker e un nume cocalaresc.E, vezi ca se poate! Un haxor adevarat pur sange de haiduc.S-au oferit altii din rst sa posteze despre asta si am refuzat ca sa nu fie confuzii si am zis sa contribui cu ceva ca nu ma cac pe mine ptr 10$ pe luna si asa poate se mai distreaza lumea.sa fac reclama la rh!? da' ce plm ai impresia ca vreau sa fac bani cu el din aduri sau reclame? sau din chat?da ma, mersi de sugestie! o sa cumpar si domeniu ala de cocalar sa fac un top cu cei mai smekeri cocalari! Quote
Andrei Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 A fost o sugestie, luati-o ca atare. Mari experti si protectionisti ai eticii RST sunteti toti acuma. Quote
macs Posted October 13, 2011 Author Report Posted October 13, 2011 (edited) Ma pis pe banii tai. Sunt ce vrea pula mea cand vrea...capish?Am zis eu ca nu poti sa fii taran? Tine-te bine de furtun si nu trage pe altii de pula. Edited October 13, 2011 by macs Quote
alexarpad2003 Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 Cate topicuri sunt zilnic in care sa nu va bagati pula in gura unu la altul ? Quote
alexarpad2003 Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 yceman nu e doar la offtopic. Ma rog. Quote
macs Posted October 13, 2011 Author Report Posted October 13, 2011 sunt uimit! de unde am plecat si unde am ajuns. Am facut o propunere cu un amarat de chat care mai e si embeded pe deasupra si il poate pune toata lumea pe site-ul lor doar ca sa apara binenteles nemultumitii care se mai cred si mari hackeri dupa ce ca au rst scris in palma ca sa nu uite cand se dau mari.Propunerea ramane in picioare! Trolii sa ma traga de furtun! Quote
tur334vl Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 eu zic ca e o ideie foarte buna , si o sustin , nu am nici o treaba cum ce nume va avea chatul important e sa fie ca e naspa fara el ne mai pirdeam timpul mai aveai vreo nelamurire intrebai direct, mai te luai de unu dupaia iti luat 50km de p*la in gat de la toti , normal romanesc, deci nu cred ca trebuie luati in seama cei care sar si injura in fine decizia ramane a, adminilor Quote
macs Posted October 13, 2011 Author Report Posted October 13, 2011 @tur334vlthnxReformulez si completez aceasi idee a lui tur33avl:- am propus un chat comun rst - rh dar il poate pune tt lumea la iei in site din punctul meu de vedere.- pentru necunoscatori, rh-chat e in chrome market, conduit si wibya, deci nu e obligatoriu sa stai pe site sa fii pe chat.-am spus ca il platesc de moment, cat pot, nush...-decizia ramane a adminilor din rstps: revenitiva si fiti o echipa, fiti RST, a trecut vremea egoismului si afirmarilor, ca sa ii aduc aminte la o veche cunostiinta din rst... 1% fac manualele 99% fac biografia Quote
tur334vl Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 thnxReformulez si completez aceasi idee a lui tur33avl:- am propus un chat comun rst - rh dar il poate pune tt lumea la iei in site din punctul meu de vedere.- pentru necunoscatori, rh-chat e in chrome market, conduit si wibya, deci nu e obligatoriu sa stai pe site sa fii pe chat.-am spus ca il platesc de moment, cat pot, nush...-decizia ramane a adminilor din rstps: revenitiva si fiti o echipa, fiti RST, a trecut vremea egoismului si afirmarilor, ca sa ii aduc aminte la o veche cunostiinta din rst... 1% fac manualele 99% fac biografia ma frate eu nu cred ca sunt egoisti cei de aici dar multi fac pe importanti si cred ca daca sunt mai vechi aici sunt si sefi .. nu zic cu rautate cine se simte in cot ma doare. dar faza e ca nu stiu sa aprecieaza ce li se ofera . cand ea chatu erau activi si la 3 4 5 dimineata acuma ca nu mai e activitatea sa cam ars . din lipsa de chat ca acolo mai gaseai cate un motiv sa mai injuri pe unu sa inceput injuraturile in posturi .. eu zic ca mai bine si cat mai rapid pentru binele acestei comunitati sa incepem sa punem chatul ala ca se vede ca lumea din lipsa de ocupatie face ce face (ma refer la cei care injura si care posteaza stealer) deci acuma admini decid dar eu zic sa dea un raspus cat mai rapid sa nu ne mai tina in suspans Quote
CristianRoflmao Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Poi sa puna administratorul un chat normal fara RealHackers ca nah suna naspa Asa putem discuta intre noi ! Quote
tur334vl Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Poi sa puna administratorul un chat normal fara RealHackers ca nah suna naspa Asa putem discuta intre noi !ma ce nu inetelgi ca o sa fie un parteneriat , macs vine cu bani pentru chat , la ce mai sariti in sus in loc sa va multumumiti ca o sa avem chat Quote
DuTy^ Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Eu sunt pentru! Adica pana la urma ce poate fi rau in asta! dar sa fie mai multe canale, gen "Oameni seriosi si troll people" ca uni poate vor liniste, si alti caterinca! Quote
totti93 Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Eu as prefera un chat RST doar... @macs, daca sponsorizezi, un fel de CometChat pentru vBulletin ar fi fain (Depinde de decizia adminilor) Quote
Un.Neuron Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Eu as prefera un chat RST doar... @macs, daca sponsorizezi, un fel de CometChat pentru vBulletin ar fi fain (Depinde de decizia adminilor)sunt pentru chat, asa se mai curata de gunoi rst-ul.daca ai o problema o vorbesti direct, nu mai umpli de offtopic. Quote
macs Posted October 14, 2011 Author Report Posted October 14, 2011 (edited) Title: Romanian Security TeamChat: RumbleTalk 40 StarterPackPopUP Link : http://www.rumbletalk.com/client/chat.php?-Tv:P4ywEmbed ( schimbati dimensiunile cum vreti- variable % / fixed px): <div style="width: 600px; height: 500px;"><script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://www.rumbletalk.com/client/?-Tv:P4yw"></script></div>note: dupa mine il puteti pune unde vreti si in orice siterst staff: pm ptr admin details daca vretips: cine sunt adminii si moderatorii din rst !? chiar nu stiu Edited October 14, 2011 by macs Quote
Nytro Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Nu am acces sa pot pune chat, iar de kwe nici eu nu prea mai dau.Lucram, ajungem acasa tarziu, si dupa 8 ore la munca in fata calculatorului nu iti mai vine sa stai inca 2-3 acasa, mai ales ca la munca cel putin iese un ban.Voi discuta cu kwe, cand dau de el. Quote
Flubber Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Moca si flexibilGrupuri noi - Page 11 - RSThttp://rstcenter.com/forum/40865-import-ccsc-chess-club-project.rsthttp://sprunge.us/GDGI 1 Quote