Jump to content
mah_one

Show off

Recommended Posts

Posted

dc fac publica o vulnerabilitate ce ar putea face mult rau unei companii,si multi useri se folosesc de ea.......(Ex: stiu sa iau parola la orice user de pe un site.com),atunci compania ar putea sa ma acuze pe mine si sa ma caute(politia) fiindca eu am facut publica vulnerabilitatea?..........ar fi ilegal ce as face eu?......

De mentionat ca eu nu ma folosesc de acea vulnerabilitate,doar o fac publica.....

Toate cele bune,

Mah_on3

Posted

E ilegal, dar daca te "protejezi" si nu au cum sa afle cine esti, si faci exploitu` public, o sa ii ia pe aia de fac rau pe exploitu` tau! Daca afla cine esti, si tu nu faci nimic rau cu exploitu`, dar in schimbi il faci public, atunci vei fi acuzat de "publicarea informatiilor private a unei companii" sau ceva in gen!

Posted

Dupa cum a spus si tromfil, depinde mult de caz si cat de dispusa este compania sa te bage in mizerie.In mod normal, tu o publici ca pe un anunt informativ si atata vreme cat nu o exploatezi, nu poti fi acuzat; nu poti fi facut responsabil de faptele altora.

PS:Astia care ati facut offtopic aveti cate un avertisment.Oricat de prosteasca e intrebarea, puteti corecta, dar nu aveti dreptul sa jigniti.

Guest expl0iter
Posted

Politia nu se implica decat atunci cand persoana respectiva (victima) face reclamatie.

Posted

Poate sa te acuze de expunere de date private, nu stiu cum se numeste in termeni legali, aveam un avocat pe aici, poate ne ajuta el, dar sunt 100% sigur ca poti fi acuzat. Puscarie nu cred ca manci dar ceva amenda penala sigur.

Posted
dc fac publica o vulnerabilitate ce ar putea face mult rau unei companii,si multi useri se folosesc de ea.......(Ex: stiu sa iau parola la orice user de pe un site.com),atunci compania ar putea sa ma acuze pe mine si sa ma caute(politia) fiindca eu am facut publica vulnerabilitatea?..........ar fi ilegal ce as face eu?......

De mentionat ca eu nu ma folosesc de acea vulnerabilitate,doar o fac publica.....

Toate cele bune,

Mah_on3

Poti sa faci informatia publica fara sa se afle ca ai fost tu.

Atentie, daca doar tu si eventual un grup restrans ai avut acces la informatia respectiva, e posibil sa faca reclamatie si politia sa te ancheteze.

Altfel, daca nu se va banui ca tu ai fi putut fi, n-ai nicio treaba.

Posted

vad ca primele replay-uri au avut un raspuns ironic.......

oricum le multumesc celor care au fost seriosi

Eu am vrut doar sa vad cam cat de grav ar fi sa fac asta si cam ce risc eu facand asta.

Toate cele bune,

Mah_on3

Posted (edited)
Dupa cum a spus si tromfil, depinde mult de caz si cat de dispusa este compania sa te bage in mizerie.In mod normal, tu o publici ca pe un anunt informativ si atata vreme cat nu o exploatezi, nu poti fi acuzat; nu poti fi facut responsabil de faptele altora.

PS:Astia care ati facut offtopic aveti cate un avertisment.Oricat de prosteasca e intrebarea, puteti corecta, dar nu aveti dreptul sa jigniti.

Da ai dreptate scuze pentru jignire :)

Edited by neox