mah_one Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 dc fac publica o vulnerabilitate ce ar putea face mult rau unei companii,si multi useri se folosesc de ea.......(Ex: stiu sa iau parola la orice user de pe un site.com),atunci compania ar putea sa ma acuze pe mine si sa ma caute(politia) fiindca eu am facut publica vulnerabilitatea?..........ar fi ilegal ce as face eu?......De mentionat ca eu nu ma folosesc de acea vulnerabilitate,doar o fac publica.....Toate cele bune,Mah_on3 Quote
GoogleMe Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 ba ai baut ceva azi?asa se pare Quote
DuTy^ Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 E ilegal, dar daca te "protejezi" si nu au cum sa afle cine esti, si faci exploitu` public, o sa ii ia pe aia de fac rau pe exploitu` tau! Daca afla cine esti, si tu nu faci nimic rau cu exploitu`, dar in schimbi il faci public, atunci vei fi acuzat de "publicarea informatiilor private a unei companii" sau ceva in gen! Quote
wildchild Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Dupa cum a spus si tromfil, depinde mult de caz si cat de dispusa este compania sa te bage in mizerie.In mod normal, tu o publici ca pe un anunt informativ si atata vreme cat nu o exploatezi, nu poti fi acuzat; nu poti fi facut responsabil de faptele altora.PS:Astia care ati facut offtopic aveti cate un avertisment.Oricat de prosteasca e intrebarea, puteti corecta, dar nu aveti dreptul sa jigniti. Quote
gogusan Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 emag? mai bine contactezi compania si faci un ban cinstit! Quote
Guest expl0iter Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Politia nu se implica decat atunci cand persoana respectiva (victima) face reclamatie. Quote
Zatarra Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Poate sa te acuze de expunere de date private, nu stiu cum se numeste in termeni legali, aveam un avocat pe aici, poate ne ajuta el, dar sunt 100% sigur ca poti fi acuzat. Puscarie nu cred ca manci dar ceva amenda penala sigur. Quote
Andblood Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Poate sa te acuze de furt , ai furat lista cu useri si datele lor care sunt confidentiale. Quote
l34k Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 dc fac publica o vulnerabilitate ce ar putea face mult rau unei companii,si multi useri se folosesc de ea.......(Ex: stiu sa iau parola la orice user de pe un site.com),atunci compania ar putea sa ma acuze pe mine si sa ma caute(politia) fiindca eu am facut publica vulnerabilitatea?..........ar fi ilegal ce as face eu?......De mentionat ca eu nu ma folosesc de acea vulnerabilitate,doar o fac publica.....Toate cele bune,Mah_on3Poti sa faci informatia publica fara sa se afle ca ai fost tu.Atentie, daca doar tu si eventual un grup restrans ai avut acces la informatia respectiva, e posibil sa faca reclamatie si politia sa te ancheteze.Altfel, daca nu se va banui ca tu ai fi putut fi, n-ai nicio treaba. Quote
mah_one Posted November 7, 2011 Author Report Posted November 7, 2011 vad ca primele replay-uri au avut un raspuns ironic.......oricum le multumesc celor care au fost seriosiEu am vrut doar sa vad cam cat de grav ar fi sa fac asta si cam ce risc eu facand asta.Toate cele bune,Mah_on3 Quote
neox Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 (edited) Dupa cum a spus si tromfil, depinde mult de caz si cat de dispusa este compania sa te bage in mizerie.In mod normal, tu o publici ca pe un anunt informativ si atata vreme cat nu o exploatezi, nu poti fi acuzat; nu poti fi facut responsabil de faptele altora.PS:Astia care ati facut offtopic aveti cate un avertisment.Oricat de prosteasca e intrebarea, puteti corecta, dar nu aveti dreptul sa jigniti.Da ai dreptate scuze pentru jignire Edited February 4, 2014 by neox Quote
Addic73d Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Citeste articolul 46 din legea 161/2003, apoi gandeste-te ce fel de prejudicii ai putea aduce companiei oferind acele informatii, dupa care actioneaza cum te taie capul. Quote