wildchild Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 #@^$&%$#@$%^&*(^%$%^&*(*% #@^$ &%$#@$%^&*(^%$%^&*(*% = nerviE jale cu J.Discursul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrPsychO Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Nu sunt nici pro nici contra dar, ce a folosit? cati l-au ascultat? Stia unde o sa se ajunga...Parerea mea e ca nu merita sa te zbati pentru un popor care te trateaza cu _)_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted November 7, 2011 Author Report Share Posted November 7, 2011 (edited) Nu discursul e problema, ci nedreptatea care se face.Citez din Constitutia Romaniei: Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau? prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.(2) Cenzura de orice fel este interzisa. Edited November 7, 2011 by wildchild Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrPsychO Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 cunosc articolul, oricum nu se schimba nimic in tara asta asa ca degeaba se streseaza unii.(fost membru ND) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Are dreptate de aia l-au ridicat futu-i in gura sa-i fut.... Au ajuns sa faca numai ce vor, cum vor si cand vor pentru ca stiu ca ne cacam pe noi si nu ne stergem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpy0n Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Nu sunt nici pro nici contra dar, ce a folosit? cati l-au ascultat? Stia unde o sa se ajunga...Parerea mea e ca nu merita sa te zbati pentru un popor care te trateaza cu _)_o sa-l ascute multi pe net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macs Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Romania... tara condusa de incompetenti! Are dreptate Ellimist, ne cacam pe noi si nu ne mai bagam pentru aia de langa noi cum faceam altadata.Candva am vazut aici pe rst "o chemare" la "hacker pentru viata unui copil" ... Il admir pe nea ala care a avut curajul sa-si spuna pasul liber desi poate nu era prea prezent omu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 dintr-un anumit punct de vedere i-au facut un mare bine, daca nu interveneau vorbea de unul singur si nu stia nimeni, acum e pe net si s-a facut auzit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macs Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 dintr-un anumit punct de vedere i-au facut un mare bine, daca nu interveneau vorbea de unul singur si nu stia nimeni, acum e pe net si s-a facut auzittrue! mda, poate ca si asta a vrut... nu m-am gandit, smart! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finutu Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Degeaba , nu se mai poate face nimic.Am intrat in EUROPA adio ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashOverride Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 E cine a zis , da ce e tara lor sau a noastra , traiesc ei aicea cu prosti astia sau noi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suntgolan Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 din pacate pea multe nu sunt de facut, singura solutie este pentru cei care au mai ramas , sa plece din tara . . . situatia nu se va imbunatatii in viitori ani din pacate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotyc Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Eu imi bagam ceva in gura lor sunt pe domeniu public nu deranjam pe nimeni imi spuneam parerea despre cei din guvern Acel domn putea sa depuna o reclamatie "Domnu jandarm cu casca de la romtelecom de telefonist mi-a incalcat dreptul de exprimare libera castigat in 89' e un cacat de jandarm au venit vreo 10 pentru 1 om jalnic" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrashOverride Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 ns da ceva trebe facut alti au luptat pt tara asta iar acuma toti fug de ea , am vz eu un status pe la careva aicea o data care suna cam asa "SUS ROMANIA , JOS ROMANI" , eu nu le prea am asa la Hacking sunt la inceput dar daca le aveam cum poate le aveti multi de aicea ias calca in picioare in lumea lor virtuala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Comunism ascuns... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...