say3er. Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 (edited) SURSAInspectoratul ?colar din jude?ul Timis vine cu o propunere totalitara: elevii din ?coli generale ?i din licee s? intre in cladiri pe baza de amprenta digitala.Tinerii vor fi tratati ca niste infractori sub pretextul combaterii chiulului.Conducerea inspectororatului a declarat ca in luna octombrie elevii din judete au acumulat peste 500.000 de absente dintre care aproximativ 270.000 sunt nemotivate.Nici scaderea notei la purtare nu i-a convins pe elevii timisoreni sa renunte la chiulit asa ca Inspectoratul Judetean Scolar propune ca acestia sa fie tratati ca intr-un stat totalitar si sa fie amprentati.Reprezentantii institutiei spun ca s-au facut razii prin baruri si cafenele,cu politia pentru a-i culege pe chiulangii,insa acest lucru nu a adus la rezolvarea problemei.Inspectoratul scolar a contactat deja o firma care se ocupa de sisteme de securitate.Reprezentantii firmei au declarat ca fiecare elev trebuie sa plateasca aproximativ 10 lei pentru a acoperi costul echipamentului.Acestia vor fi doar bani aruncati pe impunerea unui sistem totalitar care afecteaza grav libertatea elevilor. Edited November 10, 2011 by say3er. Quote
adonisslanic Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 (edited) Phuck O_O... Edited November 10, 2011 by adonisslanic Quote
crs12decoder Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Si uite cum se fac afaceri in Romania Quote
DuTy^ Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 S-ar putea sa am acces la asa ceva la mine in liceu, sun curios cum le pot "hackui"! poate merge aia clasica ca in filme cu amprenta pe jeleu:))Revin cand pun la mine in liceu, cu un reply Quote
LLegoLLaS Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 da sa monteze gps nu vor futu-i in inima? Quote
Nokia94 Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Si daca nu vreau sa platesc 10 lei pentru pizda aia, ce imi face, mio suge ? Quote
ROFL Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 S-ar putea sa am acces la asa ceva la mine in liceu, sun curios cum le pot "hackui"! poate merge aia clasica ca in filme cu amprenta pe jeleu:))Revin cand pun la mine in liceu, cu un reply Quote
DuTy^ Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 @ROLF: Cum se numeste praful ala cu, care evidentieaza amprenta? si cum iau amprenta dupa carcasa aia de cd? cu ce o iau? Quote
user3.14159265 Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Oare asa au procedat si in tarile vecine?Nu cred ca in Anglia elevii au absente mai putine. Quote
DuTy^ Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Viata de licean nu va mai fi lafel...:|Chiar daca nu chiulesti mult, dar totusi te simti incoltit, de ce cacat nu, ne tund lafel, si pun uniforme dalea cu sacou si etc. + o ora de spalare a creierului la 2 zile... Quote
Surge Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Atunci nu o sa mai lipseasca lumea cate o ora o sa chiuleasca o saptamana, ca daca te pui bine cu medicul de familie nu are rost sa ii ceri scutire pe o zi in puii mei iti iei pe o saptamana si zici ca ai viroza . Eu nu m-am complicat cu chiul cu ora.Plus ca si daca iti pune scanner de amprente ala face tot ce face si catalogu nimic mai mult numai ca scannerul zice cat ai fost la scoala, catalogu cat nu ai fost. Practic va tine evidenta la lipsit la minut, big deal. Scutirile, motivarile vor fi in aceeasi cantitate.Same shit different day. Quote
Paul4games Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Viata de licean nu va mai fi lafel...:|Chiar daca nu chiulesti mult, dar totusi te simti incoltit, de ce cacat nu, ne tund lafel, si pun uniforme dalea cu sacou si etc. + o ora de spalare a creierului la 2 zile...La mine in scoala deja sau bagat uniforme la fel pentru toti si au inchsi portiile dar degeaba ca sarim gardul:))au facut asta dupa ce numai clasa mea a avut 3200 de absente=))) Quote
MagicM Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 E comunism total.. Ne r?pesc libertatea Prin Gala?i umbla vorba c? vom intra in licee cu ni?te carduri (exact ca in ?antiere).. Quote
Andrei Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Voi nu ati citit ce era mai important "Elevii ar putea [ .. ]". Deci bullshit. Quote
gotr00t Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 MagicM: la ce liceu esti, in galati?Si la noi era vorba de carduri, dar ma doare in pula etern. Quote
tur334vl Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 in romania multe se spun si putine se fac .. astia cred ca daca spun nasoale din astea incepe lumea sa se duce la scoala? eu nu mai cred tot ce zic astia cu nasoalele lor ... ca pana la urma daca e sa fie sa fie daca nu nu .. asa ca stati linistiti Quote