wildchild Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) Inmoi in vodka un tampon si-l bagi in vagin sau anus.De unde dracu le vin ideile astea?http://www.jurnalul.ro/externe/socant-adolescentii-isi-introduc-in-vagin-sau-in-anus-tampoane-inmuiate-in-vodca-pentru-a-se-imbata-video-596645.htm Edited November 16, 2011 by wildchild Quote
Guest expl0iter Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 )))))))))))))Mai bine iti bagi in cur o capsula cu tantumrosa, asa o s ate usture curu maxim si o sa iti dea tripuri maxime:)) Quote
MrRip Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 "Pe langa aceasta practica, un alt mod inedit folosit la betie este consumarea berii prin anus printr-o palnie.Bomboanele sau gumele de mestecat imbibate cu vodca sau vodca prizata pe nas se numara printre metodele alternative folosite de tineri.")))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
anon Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 (edited) "Doctorul Lisa Masterson a declarat c? aceast? metod? distruge pur ?i simplu vaginul."Nu le mai ajunge p*** la astea le trebe arsuri de vodka ,hardcore bitches \m/.Bautura stricata degeaba Ps: mi-am adus aminte ca era o vorba cand nu aveau astia alcool in armata luau o sticla de vodka si isi injectau fiecare direct in vena si asa le ajungea la toti.Aia e hardcore astia is vai de ei. Edited November 16, 2011 by anon ps Quote
AhEaD Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Din capitolul sufla cu curu in fiola sa vad cat ai baut !!!THE FUCK IS THIS WORLD DOING ! Quote
wildchild Posted November 16, 2011 Author Report Posted November 16, 2011 Da ma, si noi am fost tembeli cat am fost adolescenti, da nici chiar asa."ce-ai baut ma azi?""4 tampoane" Quote
zippy Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 decat sa imi torn votka in cur mai bine beau o sticla singur Quote
BogdanNBV Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 si uite acum o metoda prin care sa te urci baut la volan si cand expiri aer sa nu aibe alcool in el...lumea asta se duce pe rapa Quote
AhEaD Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 IT ALL MAKES FUCKING SENSE NOW!!!!! THE SECRET REVEALED ! Quote
Ellimist Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 si uite acum o metoda prin care sa te urci baut la volan si cand expiri aer sa nu aibe alcool in el...lumea asta se duce pe rapaBa normal ca o sa apara pe alcooltest. Nu are legatura. Ala masoara alcoolul din sange, sau credeai ca pe ala din plamani? Numai ca in plamani capilarele sunt lipite de alveolele cu CO2 si se transmite usor din sange in aerul respirat. Si daca iti pui in picioare niste cizme de cauciuc si le umplii cu vodka o sa iti iasa la alcooltest. Quote
CyberneticGOD Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 Acum cativa ani am vazut la TV, tin minte, cum aia din Mama Rusia consumau samponul ca avea nu stiu ce fel de alcool in el. PS: Mureau pe capete, dar ce conteaza?) Quote
iBebe Posted November 17, 2011 Report Posted November 17, 2011 "Doctorul Lisa Masterson a declarat c? aceast? metod? distruge pur ?i simplu vaginul."Nu le mai ajunge p*** la astea le trebe arsuri de vodka ,hardcore bitches \m/.Bautura stricata degeaba Ps: mi-am adus aminte ca era o vorba cand nu aveau astia alcool in armata luau o sticla de vodka si isi injectau fiecare direct in vena si asa le ajungea la toti.Aia e hardcore astia is vai de ei.Ti-ai adus aminte prost. Cum sa-ti injectezi vodka in vena? Astea-s povestiri de adormit copii.. Quote