Jump to content
OnlineHelp

Yahoo! Messenger 11.5

Recommended Posts

A aparut Yahoo! Messenger 11.5, oare au rezolvat bug-ul cu statusul?

Aceasta versiune, conform declaratiilor oficiale, vine sa raspunda cerintelor utilizatorilor, iar in acest sens, noutatile majore implementate sunt:

Navigare pe tab-uri: spunem adio zecilor de ferestre deschise, toate discutiile vor avea loc intr-o singura fereastra ce con?ine mai multe tab-uri (vezi imaginea de mai jos);

Optimizare filtru anti-spam;

Jocuri noi;

Acces facil la agenda cu contacte;

Arhivare inteligenta.

SURSA

Edited by OnlineHelp

Guest expl0iter
Stiu , asta o poti folosii ca sa nu iei nici D/C si altele.

Dar tu daca ma ai pe mine in lista eu pot folosii id meu ca post de bot si iti schimb statusul sau altceva...

Pidgin e n1.

Pai eu Pidgin folosesc. Daca te am in lista, cat crezi ca imi ia sa iti dau ignore?:|

Treaba asta cu arhiva in mail mi se pare cea mai mare prostie ever facuta de yahoo, chiar mai mare decat ultimul bug cu javascript inject (din yahoo messenger). Pentru ca dupa cum prea bine se stie sunt plini de XSS, acum ca cineva sa iti stie arhiva, care la multi poate contine lucruri importante,nu trebuie decat sa iti trimita XSS si gata te are in mana. Gata cu vremurile cand trebuia sa faci keylogger fud si manevre de acest gen...