Jump to content
IdiotMan

Yahoo status changer

Recommended Posts

Posted
In aproximativ 12 ore va aparea un patch pentru yahoo messenger,patch anti-distriber.Insfarsit v-om scapa de copii prosti de 10 ani care schimba sts.-urile.

M? îndoiesc de ce spui tu. Au scos versiunea 11.5 f?r? s? rezolve problema de?i ?tiau de ea. Sursa?

Posted

Din preferences :

Ignore anyone who is not in my list.

sau

Ignore Chat invitations.

Copii obositi care au dat de un site si zici ca le-a pus dumnezeu mana in cap.

Posted

rezolvare (cel putin la mine a mers). Am incercat sa imi schimb singur status-ul...si cand s-a schimbat am vazut ca am primit un mesaj de la site. Am dat ignore la ala, si am reincercat sa schimb status-ul. PLA, nu mai merge. Asa ca, schimbati singuri status-ul vostru si dati ignore la userul respectiv.

REPET....LA MINE A MERS

Posted
rezolvare (cel putin la mine a mers). Am incercat sa imi schimb singur status-ul...si cand s-a schimbat am vazut ca am primit un mesaj de la site. Am dat ignore la ala, si am reincercat sa schimb status-ul. PLA, nu mai merge. Asa ca, schimbati singuri status-ul vostru si dati ignore la userul respectiv.

REPET....LA MINE A MERS

Am facut si eu chestia asta aseara, dar am incercat de vro 6-7 ori dupa si tot s-a schimbat, au mai multi boti. Cea mai buna idee e aceea cu Ignore anyoane who is not in my Yahoo Contacts

Posted

Nu m-am mai logat de ieri dimineata..iar acu in seara asta...show cu statusu...si observ ca incep sa se schimbe statusurile si prin lista.. Fuck... :|..tampita treaba