Jump to content
Surica

Salutare - am stat ascuns pana acum

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Desi am cont din Martie 2010, nu am frecventat deloc forumul, insa problema schimbarii statusurilor de messenger m-a readus aici, caci nu stiam ce raspunsuri sa le dau prietenilor atunci cind ma rugau sa-i ajut sa scape de problema.

Ce stiu:

- in trecut am cochetat cu PHP/MySQL cu un strop de jQuery

- Java, caci mi-a trebuit la facultate

- asamblare Z80 si x86 - am facut foarte putina, dar ca experienta a fost dragut

- Android ( am facut vreo 3 aplicatii micute si un joc neterminat )

- in prezent urmaresc sa ma specializez pe C/C++ sub Linux cu Qt/Boost

Ce caut aici ?

Vreau sa evoluez ca programator, si sa-mi dezvolt abilitatile tehnice in domeniu.

Posted

Daca tot zici ca vrei sa te specializezi in Qt/boost poti trage cu ochiul aici : http://rstcenter.com/forum/44368-sursa-gglist.rst . Daca te intereseaza ( sa intelegi proiectul sau sa-l continui ) imi poti trimite PM si voi incerca sa te ajut.

ce poti invata? Boost asio ( networking, TCP server oarecum scalabil ) , Qt custom interface ( custom border , e scris de mana pana si mouse eventul pentru resize ) , Qt TCP sockets , Qt cu winpcap ( cum sa integrezi un sniffer intr-o aplicatie Qt , cum sa faci un sniffer care merge pe RDS ) , metode n00bish de criptare manuala ( security by obscurity ftw ) , cum sa folosesti libcrypto pentru un RSA simplu si .. altele de care nu mai stau sa-mi amintesc.