CYobY Posted December 13, 2011 Author Report Share Posted December 13, 2011 deci sunt de-a dreptul socat ca nu ati auzit de numele Ciobanu, sunt cantareti, pictori, etc. cu numele asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 de revelion te duci cu clopotelul, a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Si totusi nu inteleg de ce e atat de amuzant numele lui comparativ cu altele. Eu in liceu aveam un coleg cu numele Butoi, un profesor cu numele Vineri-Seara si mai auzisem de unul cu numele cap de fier. Sau poate ati uitat de Marcel Muia si Vasile Laba, cei doi oameni politici: Mircea Badea Marcel si Gigel - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Bai de da-o-n masa de treaba... Daca faceti atata haz pe baza unui nume, probabil va udati pantalonii cand auziti un banc cu blonde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Park Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Aveti mintea cat o nuca. Numele Ciobanu este intalnit destul de des in Romania. Niciun nume de familie nu este spectaculos de frumos. Iar demonstrati ca sunteti mari programatori si aveti o inteligenta superioara tipului.Ciobanu Andrei, cand o sa vin in Vaslui la meci, o sa ne intalnim sa iti explic cum sa nu ajungi ca ceilalti cretini ai forumui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Bine ai venit...cred."am venit aicisa pentru ca e frumos aicisea dar nu prea sa vad cum e pe aicisea"prezentarea e ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotA Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Chiar ti-ai dat numele pe un forum de hacking?Bine ai venit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidelu47 Posted December 14, 2011 Report Share Posted December 14, 2011 Ce sa-i faci macar trebuia sa faci o prezentare mai frumoasa ca sa nu rada totii de tine.Cat despre nume sunt multi si din K1 Sebastian Ciobanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYobY Posted December 14, 2011 Author Report Share Posted December 14, 2011 (edited) Scuze de double post, mam incurcat in technologia forum-ului Edited December 14, 2011 by CYobY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag0n4everr Posted December 22, 2011 Report Share Posted December 22, 2011 bine ai venit ciobane:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlySunshin3 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 (edited) Si totusi nu inteleg de ce e atat de amuzant numele lui comparativ cu altele. Eu in liceu aveam un coleg cu numele Butoi, un profesor cu numele Vineri-Seara si mai auzisem de unul cu numele cap de fier. Sau poate ati uitat de Marcel Muia si Vasile Laba, cei doi oameni politici: Mircea Badea Marcel si Gigel - YouTube- Votati LABA ! Viitorul vostru e in mana mea !- Cand mergeti la vot ganditi-va la LABA !- Laba pentru modernizare. Pentru ei, pentru voi, pentru noi toti ! Edited April 3, 2013 by Stfean_Iordache Link to comment Share on other sites More sharing options...