puschin Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 (edited) Poze gabori, procurori , judecatori tot ce este public :Toti au primit mita, si provin din nepotismImageShack Album - 12 imagesImagini cu o functionara publica despuiata " ) Edited December 19, 2011 by puschin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poq Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Nevoia de bani va fi mereu,cu asta vine si coruptia, nu ai cum sa le separi + ca este si acea tentatie careia ii rezisti cu greu cand iti flutura unul banii pe langa muie doar ca sa il scapi de ceva...Oamenii fac cum pot si ce pot ca sa scoata un ban,eu unul zic doar ca se descurca ca vezi tu ,asta e Romania cand se face ceva ce nu e legal ce zicem? Se descurca omul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Ori eu sunt prost, ori esti tu, dar eu nu am inteles nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Si care e faza ?Oricine stie ca se ia spaga, oricine stie si numele carora li s-a dat Si nimeni niciodata nu o sa recunoasca si n-o sa spuna Si o sa moara cu cugetul impacat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eu0800 Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Puschin, pun pariu ca o sa te simti mult mai in elementul tau aici fymaaa.blogspot.com/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Poze gabori, procurori , judecatori tot ce este public :Toti au primit mita, si provin din nepotismImagini cu o functionara publica despuiata " )In Romania si la maturatoarea din spital traba sa dai spaga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 (edited) Domnul Constantin Boinicu in functia de primarDomnul Constantin Boinicu in functia de profesor Constantin Boinicu profesor de matematica cu o vechime in invatamant de peste 30 de ani spune:"nu voi accepta nici o assistenta la orele mele din partea brigazii de contyrol ISJ"Fica domnului Constantin Boinicu profil bloggerBlogger: Profil de utilizator: madalina boinicuIntroducere Sunt studenta la Med.Vet.si imi place sa desenez si sa pictez f. mult.Daca doriti sa va ''colorati'' camera d-voastra sau a copilului d-voastra ma puteti contacta pe id-ul dollym_19 sau la 0766396593.Mai multe aflati din blog-ul meu:)!msBoinicu Constantin ex primar ,in functia de profesor de matematica fost gasit vinovat de catre judecatorii Tribunalului KORUPT de comiterea infractiunii de luare de mita. Instanta l-ar fi condamnat pe Boinicu Constantin la cativa ani de racoare dar dupa cum se vede domnul Boinicu Constantin se plimba si astazi liber prin parcul din fata blocului si isi admira apartamentele cumparate din mita pe care a luato si o ia in prezent.Multumim Judecatorilor si promitem ca vom respecta legea precum cei care ne invata cum trebuie sa facem.Se cere RAID! Edited December 19, 2011 by pyth0n3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaibelu Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Pana la urma cine sunt gabroii astia si ce au facut?Care este povestea din spatele pozelor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Dedicatie pentru cei vinovati, asa vam iertatGo To Sleep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotA Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 N-am inteles care'i treaba,ce au facut aia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotA Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Fara mita in Romania nu faci nimica.Mare adevar graiesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...