iCrusher Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Salut. Am o intrebare scurta si rapida. Sunt 9gaggeri pe aici? Quote
BogdanNBV Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 de ce? esti asa de 9gagger incat simti ca trebuie sa ataci si tu 4chan, si vrei sa fii ajutat de un 9gagger de pe rst?p.s.: meme-urile au aparut prima data pe 4chan sau devianart Quote
iCrusher Posted December 20, 2011 Author Report Posted December 20, 2011 stiu bogdan, da' asta nu inseamna ca trebuie sa spameze 9gagu'. crede-ma, am stomacul tare, da' la ce gore-uri am vazut pe vote page, mi s-a facut greata instant. asadar, cred c-ar fi nevoie de-un raspuns, da' nu prin porcariile facute de ei. Quote
anon Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Sondaje de astea care nu au nici o treaba cu tema forumului...relevanta intrebarea ta ca si poza asta Quote
root_prime Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 pana la urma de ce intrebi? fuck 9fag, all hail 4chan si reddit Quote
sTz Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 /b/ -s ni?te tristu?i ciuda?i oricum.Au lumea lor acolo, unde-si excita simturile prin 2girls 1cup, gen.Au scos astia vote page de pe 9gag, o sug la rece acum.Scopul e ca lumea sa se amuze, nu cred sa fi zis careva ca 9gag owns all the memes.Si asa a devenit mainstream, vad tot prostu, inclusiv din ”Tara lui Dracula”, cu glume de cacat. Quote
AhEaD Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 wtf ?! si eu intru pe 9gag din cand in cand, ce sloboz e 4chan ? din punctul meu de vedere fac asta din lipsa de atentie... daca nu ar fi "atacat" 9gag eu nici nu as fi auzit de existenta lor. Sunt paralel cu ambele si mi se rupe de ambele. Haters gonna hate. Quote
icebird Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 E futut... intrati pe 9gag ca o sa va apara o pagina cu apache, dreq stie ce i-o facut psihopatii de pe 4chan.ps. crushere mai ai blog? Quote