Child Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Numele meu este Mihai .Am f?cut parte din RSB ( Romanian Security Brakers ) , nickname: Child . Ce s? mai zic , sunt în anul III la Facultatea de Mate - Info , Specializare Info .Trebuie s?`mi dau licen?a anul acesta , înc? nu m`am hot?rât . Tot ce mai ?tiu este php ?i photoshop + html , ?i un pic de securitatea informa?iei (a fost un laborator foarte interesant).Cam atât despre mine . S? tr?im bine !!! Quote
wildchild Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Salut !?i eu sunt anul 3 la informatic?, dar nu în?eleg cum e posibil s? nu ?tii decât php ?i html dup? 3 ani de facult?. Quote
Wav3 Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Welcome to the candy shop ! Where are you studying ? Wich city ? Quote
Child Posted December 21, 2011 Author Report Posted December 21, 2011 @wildchild : Trebuie s? te omor dac? î?i zic tot ce ?tiu , în?elegi ?@Wav3 : În Craiova. Quote
totti93 Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 Welcome! Totusi e ciudat ca dupa 3 ani de facultate stii doar PHP, Photoshop si HTML... Oricum sper sa inveti aici la noi! P.S.: Vad ca ai contul din 2007. Quote
aelius Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 @Child: (re)Welcome! //offtopic:Salut !?i eu sunt anul 3 la informatic?, dar nu în?eleg cum e posibil s? nu ?tii decât php ?i html dup? 3 ani de facult?.Nu vezi bre ca e din Craiova ? Acolo se trece anul cu jumatea de porc si damigeana de vin ))) Daca nu crezi, mergi la caminul facultatii de agronomie din Craiova. Ai nevoie de 2-3 paini si o bara de salam sa tragi tot ce e acolo, incepand de la portar Quote