Vlachs Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Imi e lene sa il scriu, cine vrea sa il scrie sa il lase si aiciDescarcari / Photo Tool pe Netlog Quote
Paul4games Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Si mie imi este cam lene acum dar ma apuc maine si scriu o aplicatie in delphi deci o s apoata utiliza cei cu windows.... Quote
Silviu Posted December 28, 2011 Report Posted December 28, 2011 Presimt ca pana maine nu va mai functiona Quote
Paul4games Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 (edited) Cred ca deja s-a futut ca am dat si eu acum sa imi trimita un sms pe telefon si pula, poate este ca a fost un delay de la tamper data ca am stat sa vad ce post data trimite.....Le:cand am trimis de pe chrome cu ip de romania vad ca l-a trimis, mai incercat odata si cu ip de alta tara sa vad poate merge si asa.Le2: Se pare ca daca vrei sa trimiti de pe alt ip in afara de Romania pe un numar de Romania nu va trimite dar daca esti pe ip de Romania trimite si vad ca de pe en.netlog.com este posibil sa trimiti international daca folosesti prefixele tari respective. Edited December 29, 2011 by Paul4games Quote
hit47 Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Inca mai merge,am incercat de 5 minute si a trimis. Quote
Paul4games Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Inca mai merge,am incercat de 5 minute si a trimis.Dupa cum ams cris in editurile mele merge si se poate face destul de usor in sms bomber international eu acum ma apuc sa scriu un program dar pentru Romania ca nu am chef sa stau sa scriu codurile la 100 de tari+cred ca am sa pun o limita de sms-uri trimise de persoana sau o sa parolez arhiva si dau parola doar userilor de incredere ca altfel imediat se fute si baga astia captcha... Quote
Cheater Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Daca vrei sa te ajuti si sa implementezi 100+ tari, vezi postul meu cu World Sms Bomber, ia scriptul meu care are deja implementat din javascript tarile si lucrul cu curl si modifica-l.Oricum la asta nu ai nevoie dc de 2 lini curl, 1 face postul, 2 citeste mesajul de status si il afiseaza, e deja implementat.Tot formul care trimite sms din netlog este:<form method="post" action="http://ro.netlog.com/go/downloads/view=mobilelink"><input type="hidden" name="action" value="sendMobileLink" /> <label for="mobile">Numar telefon mobil <input class="text" type="text" autocomplete="off" id="mobile" name="mobile" size="20" value="" /></label><br /><input type="submit" value="Trimite" class="button" /></form>Tot in scripul meu mi se pare ca am implementat si alternetiva la curl se poate implementa si fara curl ca sa mearga pe orice server.Bafta! Quote
Paul4games Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Daca vrei sa te ajuti si sa implementezi 100+ tari, vezi postul meu cu World Sms Bomber, ia scriptul meu care are deja implementat din javascript tarile si lucrul cu curl si modifica-l.Oricum la asta nu ai nevoie dc de 2 lini curl, 1 face postul, 2 citeste mesajul de status si il afiseaza, e deja implementat.Tot formul care trimite sms din netlog este:<form method="post" action="http://ro.netlog.com/go/downloads/view=mobilelink"><input type="hidden" name="action" value="sendMobileLink" /> <label for="mobile">Numar telefon mobil <input class="text" type="text" autocomplete="off" id="mobile" name="mobile" size="20" value="" /></label><br /><input type="submit" value="Trimite" class="button" /></form>Tot in scripul meu mi se pare ca am implementat si alternetiva la curl se poate implementa si fara curl ca sa mearga pe orice server.Bafta!Stiu de World Sms Bomber dar eu voi face totul in delphi deci va fi nativ pe windows si nu voi avea curl dar cred ca pot stoca intr-un fisier .txt sau intrun array codurile pentru toate tarile. Quote
Cheater Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Eu as fi ales o pagina web, din cauza compatibilitatii cu orice sistem de operare si ca functioneaza si pe tel mobile.Important e exercitiul, have fun! Quote
Paul4games Posted December 29, 2011 Report Posted December 29, 2011 Pana am apucat sa scriu backedul la aplciatie+sa fac guiul vad ca deja serviciul s-a futut.....mai fucntioneaza pentru cineva de pe aici? Quote