HackKing Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Am observat ca pe laptop setariile sunt diferite.De exemplu pot seta ce sa faca (sleep, shut down..) cand las capacul in jos..E alt sistem de operare fata de cel dupa pc? sau e aceelasi windows ?Nu am mai avut laptop pana acum, deci nu stiu cu ce se mananca inca.Si sunt curios daca vreau sa schimb tastatura la el, trebuie sa cumpar pentru acest model ? sau sunt marimi universale ? Quote
h2ik Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 E acelasi sistem de operare. Nimic in plus nimic in minus.Si nu,tastaturile nu sunt universale. Quote
raynor009 Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 lol, nui nimic divers la el. asa face cand lasi "capacu" jos doarme si el crede ca ii noapte. sio am la tastatura la PC buton Sleep,Hibernate,Wake Up sper ca te-am lamaurit. Quote
bogdi19 Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Este exact acelasi sistem de operare ca si pe un desktop obisnuit doar ca vine cu setarile aferente pentru portabile ce tin in general de autonomieTastatura e logic ca trebuie pentru modelul respectiv. Quote
jojo123 Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 E acelasi windows, dar la laptop iti pune un driver ACPI diferit. Daca folosesti tastatura intens (jocuri) si nu vrei sa o distrugi pe cea a laptopului o solutie ar fi sa pui o tastatura obisnuita pe USB Quote
HackKing Posted January 6, 2012 Author Report Posted January 6, 2012 E acelasi windows, dar la laptop iti pune un driver ACPI diferit. Daca folosesti tastatura intens (jocuri) si nu vrei sa o distrugi pe cea a laptopului o solutie ar fi sa pui o tastatura obisnuita pe USBTastatura care o am este nemteasca..semnele @{}:"| sunt aranjate diferit fata de cele normale.Pe mine nu ma incurca, dar pe cei din casa care se mai joaca pe el, da.Modelul este Asus x54h, si nu gasesc nicaieri tastatura pentru acest model.Si care-i treaba cu driverul ? se instaleaza automat din OS ? sau cum ? Quote
Andblood Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 Daca nu ai Aero , nu merge sa faci acele setari. Quote