nytro. Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 (edited) Sa va fut in gura de labagisti expirati si prosti cu mortii vostri futuva neamu in gura de papagali si martalogiSa imi bag pula in mamele voastre si in alea de vorbiti voi cu ele Ducetiva dracu in pula mea de aici cu forumu asta de cacathai sa imi sugeti pula de labari numai gay gasesti pe forumu asta de cacat voi nu vedeti ca sunt doar baieti inregistrati si nici o fata pe forumsugeti pula bah papagalilor Huuu sa va fut in gura pe toti Bahhhhhhh huuuuu futuva neamu in gura) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )Ban permanent. Sa te scuip in nas si-n gura, sa ne pupi in cur si-n pula!-- tex Edited January 15, 2012 by aelius ia de acia.
wildchild Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 FearDotCom - cineva sa-i dea ban ca mi-e lene. e acelasi user.
aelius Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Done, l-am ars si am sters celalalte thread-uri
hKr Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 (edited) Ban permanent. Sa te scuip in nas si-n gura, sa ne pupi in cur si-n pula!-- tex"nytro." ti-a intors vorbele "tex", acum n-ai de ales, ti-a dat prea mult de inteles.Daca noi suntem gay si papagali si un forum de cacat tu ce pula mea esti maaaa ? RATAT ?Ati tot creezi conturi si faci posturi pentru a fi trecut la cele mai penale posturi !?Ia-ti o papusa gonflabila ca sa ai ce face, zbenguie-te cu ia pana ramai fara mate !!!voi nu vedeti ca sunt doar baieti inregistrati si nici o fata pe forum"ATUNCI CE MORTII MATI TE-AI INREGISTRAT ? CA SA FI EXECUTAT ?! Edited January 15, 2012 by hKr
Nytro Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Inca am fani desi nu mai am timp sa dau banuri si avertismente ca in tinerete.
YO9CWD Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Datii ban lu asta ce mai stati la discutie cu el dati-mi mid moderator ca il banez in 2 sec
hKr Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Lol, .Ia dat de mult, nu citesti si tu theard-ul ? Nu te uiti si tu daca a fost sau nu banat ?Sa ati de "mid" moderator ca il banezi tu ? Ti-a luat mult sa te gandesti la asta ?Nytro ai fani, te invidieaza lumea.
BogdanNBV Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 feardotcom ziceti ca-i asta? ce l-o fi apucat? nu mi-l amintesc eu prea bine, dar nici asa de jegos nu mi-l amintesc...
wildchild Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 no idea, foloseste acelasi ip si nu e proxy public.
Alexeandruu Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 FRATE ma poti ajuta? va rog bagati id meu alex.cl16 Sau niku n1ku_k1
Alexeandruu Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Va rog ajutaima vreu sa aflu parola la un hi 5 ca mia spart si mie hi5 si mia ciordit fisele virtuale depe poker si eu mor dupa poker va rog ajutatima
root_prime Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Va rog ajutaima vreu sa aflu parola la un hi 5 ca mia spart si mie hi5 si mia ciordit fisele virtuale depe poker si eu mor dupa poker va rog ajutatimate-a abuzat sexual gramatica cand erai mic? asigura-te ca mori