bogdi19 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Un grup de hackeri indieni a anuntat ca va publica astazi codul sursa complet al aplicatiei Norton Antivirus. Oficialii Symantec spun ca divulgarea codului nu ar afecta functionalitatea programului.Un grup de hackeri indieni denumit "The Lords of Dharmaraja" a anuntat ca va publica astazi codul complet pentru Norton Antivirus, furat de pe serverele serviciilor de informatii indiene, potrivit Gizmodo.Anuntul a fost facut pe Twitter de catre unul dintre membrii grupului care a anuntat ca marti va fi publicat codul "Norton Antivirus 1,7 GB src". Mai multe fragmente de cod au fost publicate pana acum pe site-ul PasteBin.com.Oficialii Symantec au anuntat ca publicarea codului nu afecteaza cu nimic functionalitatea programului antivirus sau eficienta lui. "Informatiile utilizatorilor nu sunt afectate cu nimic", a explicat Symantec.Sursa: Hit.ro - Stiri IT, Jocuri, Gadgeturi, Download programe Quote
DuTy^ Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Da, ok programu nu e afectat si ruleaza perfect... dar increderea utilizatorilor? daca chiar ei nu isi pot proteja servere.. atunci cum sa mai protejeze utilizatori? Quote
Starker Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Ok... deci pana la urma rezumatul este ca Norton Antivirus te va proteja de niste virusi dar nu de hackeri? Inteleg ca s-a spart si pentagonul, dar nu ne pasa de acela, dar cand e vorba de un antivirus... e chiar ciudat. Oricum folosesc AVG 9, dar Norton a devenit deja cam apa de ploaie mi se pare. Norton scaneaza email-urile de la yahoo si nu mi-a detectat numai AVG-ul malware. Acum ramane sa asteptam sa vedem ce o sa faca. Quote
M2G Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Nu serverele celor de la norton au fost sparte. Codul sursa era pe un server din india. Un server al armatei indiene din cate stiu. Quote
bogdi19 Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 ai postat de doua oriAm vazut,dar n-am mai putut edita dupa din nu stiu ce motiv. Quote
CristianRoflmao Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Doamne ajuta oricum nu afecteaza programu,fix pix abea se dau alti mari cu antivirusu ca lo editat si au propriul av. Quote
#Include.ClasS Posted January 27, 2012 Report Posted January 27, 2012 Doamne ajuta oricum nu afecteaza programu,fix pix abea se dau alti mari cu antivirusu ca lo editat si au propriul av.@ CristianRoflmao din cate am vazut eu pe siteul tau mai bine taceai , o sa fii primul care va face asta.Cel mai bine nu folosesti nici un antivirus si gata. Quote