Jump to content
bogdi19

Hackerii ar putea publica astazi codul sursa Norton Antivirus

Recommended Posts

Un grup de hackeri indieni a anuntat ca va publica astazi codul sursa complet al aplicatiei Norton Antivirus. Oficialii Symantec spun ca divulgarea codului nu ar afecta functionalitatea programului.

Un grup de hackeri indieni denumit "The Lords of Dharmaraja" a anuntat ca va publica astazi codul complet pentru Norton Antivirus, furat de pe serverele serviciilor de informatii indiene, potrivit Gizmodo.

Anuntul a fost facut pe Twitter de catre unul dintre membrii grupului care a anuntat ca marti va fi publicat codul "Norton Antivirus 1,7 GB src". Mai multe fragmente de cod au fost publicate pana acum pe site-ul PasteBin.com.

Oficialii Symantec au anuntat ca publicarea codului nu afecteaza cu nimic functionalitatea programului antivirus sau eficienta lui. "Informatiile utilizatorilor nu sunt afectate cu nimic", a explicat Symantec.

Sursa: Hit.ro - Stiri IT, Jocuri, Gadgeturi, Download programe

Link to comment
Share on other sites

Ok... deci pana la urma rezumatul este ca Norton Antivirus te va proteja de niste virusi dar nu de hackeri? Inteleg ca s-a spart si pentagonul, dar nu ne pasa de acela, dar cand e vorba de un antivirus... e chiar ciudat. Oricum folosesc AVG 9, dar Norton a devenit deja cam apa de ploaie mi se pare. Norton scaneaza email-urile de la yahoo si nu mi-a detectat numai AVG-ul malware. Acum ramane sa asteptam sa vedem ce o sa faca.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...