wildchild Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 România între lasitatea c?pitanului, nesim?irea secundului ?i abuzul matelotului | BlogosferaConcluzia: daca ie?i la protest ?i pui mâna pe un jardarm, s? dai pe el pân? îi sun? apa în cap, c? ?i-o merit? din plin. Dac? el d? în tine, pozi?ia lui o s?-i permit? s? fac? abuz, ?i s? se pi?e pe tine. Quote
pyth0n3 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 <<Nici o oaie intre lupi doar lupii intre (n)oi>> Quote
Nokia94 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Dai in plm de jandarmii prosti,numa sa dea in oameni stiu. Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Jandarmii de fapt sunt niste ciobani ,moldoveni fara prea multa carte.Niste teribilisti care profita de faptul ca au o masca pe fata.Astia nu isi imagineaza ca daca toti romanii ar iesi in strada ar fi linsati.Jandarmii sunt mai putini decat noi. Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Sa ma corectez.Sunt doar niste jegosi care nu au facut mai mult decat liceul daca l-au facut si pe asta.Am zis moldoveni ,avand in vedere felul cum procedeaza ei si incalca legea.Jandarmii folosesc legea pumnului si armelor din dotare.Dar nu isi dau seama ca sunt prea putini pentru toti oamenii din Romania. Quote
pyth0n3 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 @ICEBREAKER101010 Am 4 clase , deci sunt mai rau ca un jandarm Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Probabil ai doar 4 clase doar pentru ca atat ai vrut sa ai.Sunt sigur ca esti mult mai capabil.Nu te poti compara cu jigodiile de jandarmi. Quote
prime_edoced Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Din cate stiu , multi poeti/scriitori/ au iesit din moldova..+ alte genii.Sa ajuns ca cuvantul moldovean sa fie o insulta pentru ca in zona moldovei din pacate exista pe langa aceste genii si foarte multi prosti(care peste tot exista in n numar).ON:Sunt curios cum o sa rezolve situatia daca acel numar de 10 mii oameni sar putea dubla/tripla..oricum nu prea vad sa fie asa dar totusi. Quote
sandabot Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Armata si militia e cu noi ! Revolutie, omorati jandarmii !!! Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Pai domnului presedinte i se rupe de protestele oamenilor ,tocmai de asta nu face nimic.Ca este protejat si nu are nici o durere.Atata timp cat exista cineva care sa-i serveasca ,ca scut. Quote
Nokia94 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Pai domnului presedinte i se rupe de protestele oamenilor ,tocmai de asta nu face nimic.Ca este protejat si nu are nici o durere.Atata timp cat exista cineva care sa-i serveasca ,ca scut.Corect. Quote
pyth0n3 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 (edited) Daca imi pun masca pe fata va iau cu bulanu pe fiecare pentru ca am 4 clase si va iau sigur daca mai vad discriminareDaca pozitia orasului e in Nord-ul tarii asta nu inseamna ca trebuie insultate persoaneleVa demonstrez ca pot fi persoane foarte inteligente indiferent de rasa sau pozitie geografica .On: Discutiile voastre nu incalzesc bulanul jandarmului Va spun o zicala care s-ar putea sa se potriveasca momentan cu romania?????? ?????? ?? ????? <> Moskva slezam ne verit <> Moscova nu crede în lacrimi Edited January 20, 2012 by pyth0n3 Quote
ICEBREAKER101010 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 @pyth0n3 Nu discutiile.Dar ziceam ca fapt divers.Si nu stiu daca ai vazut ieri ca s-au cacat pe ei de frica domnii jandarmi cand au venit cei 1500 de oameni si au blocat piata victoriei.Imagineaza-ti cum ar fi sa iasa 10 milioane de romani in strada.Toti la piata victoriei. Quote
Sonny Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Cunosc eu un moldovean mai badaran asa, dar cu bugatti veyron la poarta... Quote
pyth0n3 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Imagineaza-ti cum ar fi sa iasa 10 milioane de romani in strada.Toti la piata victoriei.Va produce un Chaos oameni fara control si fara un leader "drop the ball and fail twice"Victoria va fi de partea celor care au un control si un leader chiar daca sunt in numar redusThe control of a large force is the same principle as the control of a few men"Sun Tzu" Quote
demon_zone Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Pai domnului presedinte i se rupe de protestele oamenilor ,tocmai de asta nu face nimic.Ca este protejat si nu are nici o durere.Atata timp cat exista cineva care sa-i serveasca ,ca scut.Ar fi bine o actiune a la "Valkyrie" (movie, 2008) Quote
parazitul29 Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 in cel mai pozitiv caz pentru voi ar pica basescu , La ce nu v-ati gandit voi e pe cine bagati in locul lui singura solutie viabila fiind usl-ul cu al lor antonescu si cu ponta prim-ministru , deci nici o diferenta .Vreti alegeri anticipate deci asta inseamna cheltuieli in plus in conditiile in care noi de abia ne descurcam , plus cate alte daune materiale si cheltuieli au facut cu protestele . Quote
zblink Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Practic noi dam jos un hot ca sa ajunga alt hot la putere. Dam cioara din mana pe cioara de pe gard Quote