YO9CWD Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Cautand pe net dupa diverse chestii am dat de Emp aveam o idee in mare care e treaba cu el,si ma gandeam sa imi fac o mica mare jucarioara,As avea nevoie de o schema destul de puternica sa pot bruia un telefon mobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Iti trebuie altceva, nu o scula cu puls electromagnetic. Este un oscilator in frecventa utilizata de retelele mobile.Vezi pe aici, sa-ti faci o idee:http://www.eeweb.com/blog/circuit_projects/simple-cell-phone-jammerhttp://blockyourid.com/~gbpprorg/mil/celljam/cell_jammer-4.pnghttp://www.qrz.ru/schemes/contribute/security/jammers/gsm-jammer.pdfhttp://72.52.208.92/~gbpprorg/mil/celljam/simple/Simple_Celljam.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Emp sa bruiezi telefon mobil? Am auzit-o si pe asta.PULSUL ELECTROMAGNETIC 'prajeste' electronicele.Mai pe intelesul tau, componentele electronice al unui dispozitiv (in cazul asta telefon mobil) sunt scoase din uz, distruse datorita pulsului electromagnetic. (daca nu sunt protejate, fireste)Deci tu nu bruiezi un telefon mobil cu un puls electromagnetic, ci il distrugi.Get it?Citeste ce ti-a dat tex, daca vrei de bruiat.Daca vrei de puls electromagnetic, invata sa dai un search calumea pe google pe subiectul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YO9CWD Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 Pai distrugandul automat il si bruiez deci e scos din uz,depide de puterea oscilatorului daca ai o putere mica nu poti sa prajesti circuitele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Scopul nu este sa-l distrugi ... si iti trebuie o putere destul de mare sa poti distruge pe o raza de macar 5 metri. Iti trebuie un oscilator pilotat de e555 ca in prima schema de acolo. Scopul este sa bruiezi.Cu riscul de a fi injurat: Gandindu-te doar la distrus, ai mentalitate de lamer nu de hacker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YO9CWD Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 De cand am creat topicul intentiile mele au fost sa distrug circuitele integrate,nu neaparat sa bruiez,insa am zis in topic telefoane mobile gandindu-ma ca ele sunt mai bine realizate decat un calculator de buzunar de exemplu.In momentul de fata viziunea mea sa bruiez sa distrug e cam aceiasi,important e sa nu mai functioneze fie partial fie definitv.Ar fii o idee sa fac o tesla coil?Ar avea efect? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9gjx Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 De cand am creat topicul intentiile mele au fost sa distrug circuitele integrate,nu neaparat sa bruiez,insa am zis in topic telefoane mobile gandindu-ma ca ele sunt mai bine realizate decat un calculator de buzunar de exemplu.In momentul de fata viziunea mea sa bruiez sa distrug e cam aceiasi,important e sa nu mai functioneze fie partial fie definitv.Ar fii o idee sa fac o tesla coil?Ar avea efect?Straniu. Am impresia ca nu e vorba de YO9CWD ci de altcineva care se foloseste de indicativ sau de contul lui. Intrebarea (si nu numai asta) e total infantila pentru cineva care a sustinut unul sau mai multe examene grele de radiocomunicatii. Paradoxal Petzy si Tex stiu mult mai bine despre ce e vorba, de aici tind sa cred ca e clar altcineva. Apropo, bobinele Tesla sunt in frecvente joase ELF, ULF, maxim in VLF cea mai sus e undeva pe la 65 Khz (cele ce pot fi construite la dimensiuni si buget de amator) Mobilele functioneaza de la 800 mhz mai sus iar ca sa distrugi unul trebuie sa emiti la cativa cm de el cu minim 2-3 Kw putere la care tinand seama de frecventa iti fierbi si ochii si creierul. Dispozitivele de bruiaj sunt altceva si link-urile postate de Tex sunt OK. Daca vrei sa-i maresti raza de bataie adauga un PA final.PS- pentru probleme de gen mai bine apelezi la forumuri de tip Forum pentru Radioamatori, Radioamatorism, Electronica si Radiocomunicatii - Index sau The ON4KST chat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Nu cred ca e indicativ de radioamator pentru ca nu punea astfel de intrebari. Oricum, vorba lu' tex - daca vrea sa distruga e lamer. Ia frate un bolovan si da pe el ca obtii acelasi lucru. In prima faza se arde. apropo jammer=bruiator. La penale cu topicul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YO9CWD Posted January 23, 2012 Author Report Share Posted January 23, 2012 Nu pot sa iau un bolovan sa iti dau cu el in cap ca sa fie treaba buna?Si indicativul asta e obtinut pe baza unui examen,care e problema cu indicativu meu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackgames Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 (edited) Nu se arde fratilor decat de la o anumita densitate a impulsului.Ce-a ce face e ca ti-l deregleaza mai exact si am mai postat undeva un video cu un minidispozitiv care e folosit la masinile de joc.Uitati linkul Cheat Slot Machine - YouTubeSi daca mai rasfoiti o sa vedeti ce face la telefoane mai exact le opreste nu le arde.Si uitati si schema electronica la un as adispozitiva daca nu e interzis...EMP-Generator | Techgeek RoboticsEu de mult ma documentez despre asa cv ma mir cum a deschis altcineva topic despre asa ceva.Daca deschideam eu acum sigur eran banatSe poate face si cu un aprinzator de aragaz pe baterie si dintr-un electrosoc...Schema care e pe acel sit nu am facuto inca am facut aceasi schema de pe un alt sit dar aia in comparatie cu asta e midificata defapt pe situl ala zice ca schema e data in proportie de 50% rela pe cand pe situl asta de robotica o da in totalitate cu tot cu cablajsi dacacititi va zice si ce CI puteti folosi daca vreti cu 24 de volti sa fie alimentarea si anume cu un LM7809 Edited January 26, 2012 by hackgames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adddy27 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 imi place topicu. astept mesaje in privat pentru colaborari ulterioare referitor la emp uri ) s afacem $$$$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adddy27 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 dap am eu idee cum si ce astept mesaj in privatCautand pe net dupa diverse chestii am dat de Emp aveam o idee in mare care e treaba cu el,si ma gandeam sa imi fac o mica mare jucarioara,As avea nevoie de o schema destul de puternica sa pot bruia un telefon mobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghett0 Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 @adddy27, fara dublu post, ca nu-i frumos.on topic: YO9CWD este inregistrat, o fi el n-o fi el... nu stiu.Realizezi ca vei bruia(distruge, ca sa inteleaga si restul la ce te referi) cam orice e electronic pe o mica raza... ai deja vreun cumparator? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake1942 Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Daca vrei ceva de bruiat poti cauta ceva de genul asta are un prieten si merge perfect. E foarte distractiv in mijloace de transport in comun sau in salile de cinema cand lumea vorbeste la telefon si brusc -> NO SIGNAL BITCHEEEZ .El il mai folosea in tren sau autobus cand pleca pe distante mari sa poata sa doarma si sa nu fie deranjat de telefoanele altora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackgames Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Cine se intereseaza de EMP in mod sigur nu il va intrebuinta pentru distractie ci in alt scop si anume sa faca bani.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mosul1234 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 (edited) emp ca vrei tu sa il faci...are alta utilizare de fapt .....treba cu telefonu iti dai seama daca este destul de puternic ...la pacanele vroiai sa il folosesti nu??? interesati de tel.emp mesaj privat Edited May 3, 2012 by mosul1234 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaD3ViL Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Mai pui o data linkul te rog ? fiindca numai merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruttus139 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Pentru smecherit masinile de jocuri mecanice,sau cum se mai numesc am eu si schema si montajul realizat,nici ca ar fi mare smecherie.Bine acuma,nu stiu daca la asta se gindea cel care a deschis topicul,poate ca mintea mea este obosita,dar si un inhibitor de frecvente se poate face home made,numai ca depinde de posibilitatile materiale ale fiecaruia,si de cunostinte bineinteles.Pe aici se gasesc in magazine,intre 50 si 250 euros aparatul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackgames Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Bruttus139- ce e chestia aia din pozele care le-ai postat ...ca nu prea inteleg..?Mosul1234- despre ce tel e vb ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bruttus139 Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 E o chestie care face masina de jocuri sa iti dea banii care-i vrei,dar lasa,nu te obosi,nu este decit un subiect de impatimiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackgames Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 bruttus139@ daca sti ceva da-ne un indiciu si noua macar sa nu murim prosti ca de restu ne ocupam noi sa nu zici ca nu punem osu la treaba si asteptam mura in gura.Daca doresti binenteles ...multumim anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinDiablo Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 EMP e o treaba destul de desteapta,acest EMP se traduce Electromagnetic Puls.Acest EMP are la principiu un oscilator care se face de obicei cu un integrat NE 555,care are rol de a pulsa,Se aplica un curent de pe intrare 555 il pulseaza din 555 iese o bobina care aceasta difuzeaza in aer impulsuri scurte si intense.Ca de exemplu circuitele unui telefon in cazul nostru Functioneaza la 3,7V acest EMP pt scurt timp genereaza un curent care furnizeaza telefonului inloc de 3,7,ii da 5v si se arde,daca nu se arde se devalorizeaza singur si nu functioneaza in parametrii normali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 EMP e o treaba destul de desteapta,acest EMP se traduce Electromagnetic Puls.Acest EMP are la principiu un oscilator care se face de obicei cu un integrat NE 555,care are rol de a pulsa,Se aplica un curent de pe intrare 555 il pulseaza din 555 iese o bobina care aceasta difuzeaza in aer impulsuri scurte si intense.Ca de exemplu circuitele unui telefon in cazul nostru Functioneaza la 3,7V acest EMP pt scurt timp genereaza un curent care furnizeaza telefonului inloc de 3,7,ii da 5v si se arde,daca nu se arde se devalorizeaza singur si nu functioneaza in parametrii normali WTF ?! ) Ai fumat loboda frate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinDiablo Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Da tex am fumat p.... tiganci ia spune tu domnul care fumeaza marijuana cum actioneaza EMP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackgames Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Florin are dreptate si telefoanele genereaza puls electromagnetic dar cu o intensitate foarte mica in comparatie cu circuitele axate sau construite cum vreti sa ii ziceti,care sa genereze impuls mult mai mare decat un tel.NE555 are rol de releu de timp iar pe langa integrat mai trebuie si un tranzistor de putere pentru ca NE555 are rol doar de temporizator nu si de amplificator dupa care vine acea bobina.De curand am facut rost de schema la asa ceva cei interesati sa ma caute Edited May 11, 2012 by hackgames Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...