Jump to content
Guest expl0iter

Priv8 [Proiect]

Recommended Posts

bad idea. au mai fost facute de oameni inteligeti si cumpatati si au fost prinsi intr-un final.

balance it out : inveti un limbaj si te angajezi, pentru inceput ca programator c# / c++ / java primesti in Bucuresti 15-25 mil ca entry level.

Dupa ce ai experienta 2 ani se ridica la 55-60 mil, dupa 3 ani ai 75+ milioane.

Intre timp inveti sa dezvolti aplicatii pentru mobile si deschizi afacere.

Again, bad idea pentru un amarat de 500 euro.

Link to comment
Share on other sites

(In functie de activitatea ta, la sfarsitul fiecarei luni poti primi o suma de bani, dar asta ramane la decizia echipei)

Asta trebuie sa ramana la decizia intregii tale comunitati nu la decizia echipei. Echipa nu are cum sa fie impartiala atata timp cat trebuie sa dea bani din buzunar. Plus ca atata timp cat eu vin si postez ceva din care se scot multi bani tu trebuie sa ma platesti la randul tau cu multi bani nu cu 50-100 euro drept recompensa ca am sharuit totul cu voi, altfel e ca si cum as da moka pe rst o metoda de facut 2000 euro pe luna. Asta inseamna ca trebuie sa pornesti cu o investitie venita din buzunarul tau propriu. Ai cum? Exclude din start sumele de la donatorii veniti pe baza de invitatie pt ca vor fi atat de putini incat ii vei numara pe degetele de la o singura mana. E un sistem mort pe RO. Chiar daca cineva iti va plati membership pt o luna asta nu inseamna ca va avea nevoie de membership si dupa cele 30 zile pt ca majoritatea nu vor gasi ceea ce isi doresc la tine pe site. Plus ca daca eu platesc un membership de $100 ca sa aflu de pe site-ul tau cum sa fac $5 pe zi mai bine ma las pagubas si dau banii aia pe droguri si bautura. Pt ca nimeni de pe site-ul tau nu ma va invata de cei $100 pe care ii dau cum sa fac $2000 daca tu nu ii bagi in buzunar cel putin $5000 pt activitatea prestata si informatiile sharuite.

Link to comment
Share on other sites

Guest expl0iter

Inca mai caut metode...

Deci: tu postezi. Omu plateste ca sa vada posturile tale. In schimb tu ai access la posturile altora gratuit daca faci parte din echipa.

Nu sunt singur in 'proiectul' asta asa ca nu pot decide doar EU cine o sa primeasca bani... oricum, cand o sa se puna in aplicare o sa fie si un regulament STRICT. Momentan am nevoie de host mai bun si de idei mai bune.. Domeniul este cumparat deja, iar unele lucruri sunt puse in aplicare.

Link to comment
Share on other sites

E o mare tampenie. Pe asa vremuri de criza romanu de rand e fericit daca are sa puna o bere si o ciorba pe masa. Cei care chiar si-ar permite sa se bage in proiectu asta oricum ar avea deja cunostintele necesare si nu ar mai avea nevoie de maruntisuri de genu asta. Oricum fiecare e liber sa creada in ce vrea si de ce nu sa incerce sa isi duca la indeplinire dorintele.

Link to comment
Share on other sites

Daca ai impresia ca cineva va veni atat de interesant sa cumpere acces la private area te inseli. Nimeni nu isi lasa berea zilnica din mana pentru o gura de informatie sau orice alt cacat. Nu cred ca s-a imbogatit cineva stand toata ziua cu nasul in shelluri si prin bazele de date ale site-urilor cu vulnerabilitati. E mai important sa stii sa faci ceva sa mearga bine si sa faca si bani, dar totodata sa fie si curat.

Link to comment
Share on other sites

Guest expl0iter

Mda.. Aveti dreptate unii din voi.

Oricum am sa pun in aplicare ceea ce mi-am propus, dar cu o mica schimbare de plan :D

Multumesc tuturor celor care si-au dat cu parerea...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...