iTk Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Salut!Ma numesc Gabriel si...Sunt interesat de sectiunea in care gasesc programele de hacking,dar nu numai atat.Eu sunt un "noob" in cele despre hacking,deci nu ma luati prea tare:DDeocamdata ma ajuta un prieten care imi da programe care flodeaza id-ul cuiva de pe messenger,key-loggere care odata ce sunt accesate de victima iti trimite tie datele(ID&Pass)Eu sper sa avansez alaturi de voi in acest domeniu.Bine v-am gasit! Quote
aelius Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Salut!Deocamdata ma ajuta un prieten care imi da programe care flodeaza id-ul cuiva de pe messenger,key-loggere care odata ce sunt accesate de victima iti trimite tie datele(ID&Pass)Ai putea sa faci alte lucruri, mai constructive. Chestia cu flood-ul pe yahoo tine de plozi de 14 ani.Welcome. Quote
Petzy Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Salut!Excelent!Ma numesc Gabriel si...Sunt interesat de sectiunea in care gasesc programele de hacking,dar nu numai atat.Buna Gabriel, in general sunt programe..da mari frate..programele au apus de mult Eu sunt un "noob" in cele despre hacking,deci nu ma luati prea tareun noob in cele despre hacking, amazing, new exprimare, i love you.Deocamdata ma ajuta un prieten care imi da programe care flodeaza id-ul cuiva de pe messenger,key-loggere care odata ce sunt accesate de victima iti trimite tie datele(ID&Pass)Cool, si..spune-ne...sunt benga'? Eu sper sa avansez alaturi de voi in acest domeniu.Si eu!Bine v-am gasit! Perfect!Glumesc, nu te supara, sunt intr-o dispozitie ciudata.Iti urez bun venit si uite ca ai si noroc..al 700'lea post e pentru tine, sa'mi faci cadou un program dintracela cari da flud pi mess, bâini? Multâam! Quote
Nokia94 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (edited) Bun venit.Alt fan dea`lu Tinkode Edited January 22, 2012 by Nokia94 Quote
Rtrix Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 iTK,frumos "nick",te'a inspirat vreo personalitate ?! Quote
shaggi Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Salutare, sper sa ajungi un iTinKode (la asta te-ai gandit cand ai pus nick asta:) ) Quote
Petzy Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 (la asta te-ai gandit cand ai pus nick asta:) )Hopa, shaggi e cititor in frunze de ceai. Quote
bcman Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Bun venit, o tu, mare hax0r! Glumesc, nu o lua în nume de r?u.@Petzy: Cred c? s-a referit la „programele” (adic? substantivul „program” la plural + articol hot?rât) ?i nu „progr?mele” a?a cum ai cred c? te-ai gândit când ai afirmat:sunt programe..da mari frate.. Quote
Petzy Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Bun venit, o tu, mare hax0r! Glumesc, nu o lua în nume de r?u.@Petzy: Cred c? s-a referit la „programele” (adic? substantivul „program” la plural + articol hot?rât) ?i nu „progr?mele” a?a cum ai cred c? te-ai gândit când ai afirmat:Bre..adevarul e ca nici nu am gandit asa mult Am postat asa mai devreme doar ca gluma Quote
iTk Posted January 23, 2012 Author Report Posted January 23, 2012 (edited) Scuzati de reply...Nu stiu ce e ala Tinkode:)iTk= Internal Testing Kode.Era un clan mai vechi in care am fost(Modern Warfare 3)...Clanul era infiintat de mine si mi s-a parut ca arata bine ca nickname:D//EditM-am informat si eu cine este Tinkode.Este un hacker care a spart serverele NASA,asa-i? Edited January 23, 2012 by iTk Quote
Petzy Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Scuzati de reply...Nu stiu ce e ala Tinkode:)iTk= Internal Testing Kode.Era un clan mai vechi in care am fost(Modern Warfare 3)...Clanul era infiintat de mine si mi s-a parut ca arata bine ca nickname:D//EditM-am informat si eu cine este Tinkode.Este un hacker care a spart serverele NASA,asa-i?Dap si a gasit dovada existentei extraterestrilor. Quote