dumbobass Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 (edited) x Edited February 4, 2012 by dumbobass Quote
Gabriel87 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Esti tare frate baga-te sub pat ca vin mascati peste tine in casa Quote
dumbobass Posted February 4, 2012 Author Report Posted February 4, 2012 (edited) x Edited February 4, 2012 by dumbobass Quote
totti93 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Bagati `morcovu'` in fund, Bugs Bunny... (Ma refer la icoana de la Havij)http://img.informer.com/icons/png/48/2379/2379992.png Quote
Gabriel87 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Totti93 , scrie si in topic ca a folosit Havij " prolex.ro [Havij + shell c99] " Quote
totti93 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Eu nu m-as mandri in locul lui . De tacea, filozof ramanea... Quote
dumbobass Posted February 4, 2012 Author Report Posted February 4, 2012 (edited) x Edited February 4, 2012 by dumbobass Quote
DeDu Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 macar bine ca a recunoscut Daca nu te ascunzi umpic asteaptate sa vina :> Quote
Gotyc Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Stai sa stranga date despre el si dovezi clare si o sa aibe o vizita surpriza la usa:)) sau cu usa in mana ramane=)) Quote
Gabriel87 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Railor, m-ati speriat si acum l-am facut la loc Mai vine militzia?Nu ca acuma vine peste tine FBI Quote
jetus Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Te vedem la ProTv la stirile de la ora 7 Quote
Vlachs Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Lasa-i ma sa vina ... dak au cum sa demonstreze ca sunt eu....sunt cei mai tari [ip.ul folosit de mine nu e cel din contract, reteaua de net imi permite sa folosesc mai toate ip-urile existente so... ] Sa vina FBI si CIA. si NASA Esti atat de prost, dar prost tare! Quote
Petzy Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 De ce sunt prost ma? Nu trebuie sa zic si eu ceva Ei...ca asa esti tu.Nu ne mai chinuim sa iti explicam.Ai si nick-u de incepe cu dumb...ce dovada in plus mai vrei?Totusi:Lasa-i ma sa vina ... dak au cum sa demonstreze ca sunt eu....sunt cei mai tari [ip.ul folosit de mine nu e cel din contract, reteaua de net imi permite sa folosesc mai toate ip-urile existenteUite cam de asta esti prostutz, ca te dai flamingo si zici ca nu te prinde iar dupaia dai totu din acasa aici, pe un forum, public.Smart move Quote
dekeeu Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 (edited) Pro Lex - Sindicatul [B]Politistilor[/B] si [B]Vamesilor[/B]Chiar crezi ca nu se va sesiza nimeni ??LE:Lasa-i ma sa vina ... dak au cum sa demonstreze ca sunt eu....sunt cei mai tari [ip.ul folosit de mine nu e cel din contract, reteaua de net imi permite sa folosesc mai toate ip-urile existente so... ] Sa vina FBI si CIA. si NASA Pai bai pampalici: zici ca ai folosit proxy cand ai spart site-ul dar acum cand esti pe forum si te lauzi cu "Show-off-ul" tau tot proxy folosesti ?? . Iti spun eu ca administratorii nu vor avea nici o problema in a comunica organelor resposnabile ip-ul tau daca va fi nevoie. Edited February 4, 2012 by dekeeu Quote
sandabot Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Railor, m-ati speriat si acum l-am facut la loc Mai vine militzia?Ii doare in cur pe FBI de un havij Quote
Gabriel87 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 Lasa-i ma sa vina ... dak au cum sa demonstreze ca sunt eu....sunt cei mai tari [ip.ul folosit de mine nu e cel din contract, reteaua de net imi permite sa folosesc mai toate ip-urile existente so... ] Sa vina FBI si CIA. si NASA No comment )Cum a zis si benny esti atat de prost da prost rau de pute dupa tinede unde tot veniti ma ? Quote
verde_888 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 PROVOCARE! SARITI VINE MILITIA! Ma da prost esti! Tu nu citesti ce s-a scris pina acum in forumul asta? Quote
PuMpk1n23 Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 da ce prost si-a editat replyurile cu "x". Pun pariu pe cat vreti ca prostu se pisa pe el de frica acum. Cred ca a aruncat hardu pe geam. )))) Quote
tur334vl Posted February 4, 2012 Report Posted February 4, 2012 ) cred ca deja sa sinucis omul ) . cred ca intra cu diferite IP sa ii se stearga urma sau a dat foc la pc ba nu`i bai ma fecior ! e loc la puscarie destul si pentru tine Quote
kroko Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 hahaha, chemati iepurele sa-i manance morcovul Quote
Ghett0 Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 (edited) Eu nu inteleg ... cum de si-a editat asta mesajele dupa ce au fost postate ? Nu ar trebui sa fie un time limit de 5 minute de exemplu ? Sau are pile pe la moderatori ? Oricum baietas , daca mai citesti forumul asta, iti sugerez sa dormi mult si calduros acum cat mai ai timp.Invata sa-ti editezi postul cat mai repede ca te faci de ras pe aici . Edited February 27, 2012 by Ghett0 Am apasat pe Edit post :D Quote