Darwin Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Ce preferati?Linux sau Windows?Stiu ca linux e mult mai complex decat windows Quote
Angellinho Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Windows-ul e mai pentru toata lumea fiind mai "handsome".Si Linux-ul are avantajele lui.Dar sa nu se inteleaga gresit cum cred multi ca Linux-ul face orice... Quote
unknown. Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Asta-i cea mai mare prostie!Sa compari un rahat de windows cu linux. 1 Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 Pe linga linux,windows si MacOX mai stii altele? Quote
Lethe Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 https://rstcenter.com/forum/47832-ur-i-windows-ul-v-place-ipad-ul-iphone-ul-linux-ul-sau-alte-chestii-hardcore.rst Quote
Angellinho Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 (edited) Pe linga linux,windows si MacOX mai stii altele?AIX / AIXLAmigaOSCaldera LinuxDebian LinuxDUnixQNXUnisysXenixWindows 2000/2003Windows 95/98/CE/ME/NT/Si lista poate contiinua.Raspuns: cam da... Edited February 7, 2012 by Angellinho Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 (edited) Din sistemele de operare enumerate de tine,angellinho,care dintre ele nu sunt de baza Windows si Linux Edited February 7, 2012 by Darwin Quote
Lethe Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 (edited) Linux, linux, GNU/LinuxUnixGNU/LinuxMicrosoftList@Darwin, pune mana si invata (preferabil si despre cel care il ai la nick ) , you are a waste of time for others, ai atatea surse de informatii, trebuie doar sa vrei. Edited February 7, 2012 by Lethe Quote
Angellinho Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 (edited) AmigaOS developed by Comodore.AIX / AIXL developed by IBM. Edited February 7, 2012 by Angellinho Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 Lethe tu stiai tot de cand te-ai nascut?Nu cumva ai invatat? Quote
razors Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Lethe tu stiai tot de cand te-ai nascut?Nu cumva ai invatat?cand esti bine pus pe invatat nu stai sa intrebi pe forum tot felu de chestii. iti cauti singur si prin asta capeti experienta si la gasit ceea ce cauti. Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 Stiu asta,dar el mi-a spus mie de parca el stia de la inceput Quote
Nytro Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Windows:- Nu am virusi- Nu imi merge greu- Nu imi da erori- E documentat pe MSDN- E piratat, deci gratuitAduceti si voi argumente. De ce e mai bun Linux? Ce sistem de operare aveti? Si fara Ubuntu sau alte pule-n cur ca daca va intreb despre "Linux" nu o sa aveti habar. Quote
actunderdc Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 (edited) Windows:- Nu am virusi- Nu imi merge greu- Nu imi da erori- E documentat pe MSDN- E piratat, deci gratuitAduceti si voi argumente. De ce e mai bun Linux? Ce sistem de operare aveti? Si fara Ubuntu sau alte pule-n cur ca daca va intreb despre "Linux" nu o sa aveti habar.Uite, cu minunatul tau Windows te invit sa spargi o parola wpa2 (care nu e in dictionar) de la un router care are activat Quick Security Setup. La momentul actual, singura solutie pentru Windows este ... Virtual Machine cu Linux http://wlanbook.com/reaver-wps-attack-tool-for-windows/ Edited February 7, 2012 by actunderdc Quote
wpanda Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Asta-i cea mai mare prostie!Sa compari un rahat de windows cu linux. De ce windows e rahat? Ca ai citit tu pe forumuri ca hackerii au linux? Linux face orice linux e super linux ham ham. Nu sper sa intorc vreo parere dar poate dau de gandit. WINDOWS ESTE CEL MAI BUN SISTEM DE OPERARE HOME USE SI WORK USE. NU ESTE BUN PENTRU SERVER. LINUX ESTE BUN PENTRU SERVER DAR NU IDEAL PENTRU HOME USE SI WORK USE. (exceptia intareste regula asa ca nu vreau exemple razlete). Tipul asta de gandire a reusit sa transforme LINUX S.O intr-un brand (VEZI APPLE). Fiecare are avantaje si dezavantaje. De cand a iesit dracia asta de UBUNTU, KNOPPIX & CO au aparut o gramada de destepti care cred ca stiu ce cu ce se mananca, nimic mai fals. Windows este facut destul de inteligent, iar cei ce spun ca e un rahat ii invit pe ei sa faca ceva mai bun, sa vada ce inseama dezvoltare sa vada ce inseamna probleme aparute, buguri, simplitate, ergonomie si eficienta. actunderdc AIRCRACK pentru windows, de cand cu backtrackul asta sunt o gramada de hackeri. Quote
actunderdc Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 actunderdc AIRCRACK pentru windows, de cand cu backtrackul asta sunt o gramada de hackeri.Vezi ca nu stii? (sau nu esti documentat). Nu spargi WPS cu aircrack ci cu Reaver. Care nu este decat pentru linux (cel putin momentan) Quote
wpanda Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 In teorie se poate, ca nu sa apucat cineva sa scrie codul e partea a 2-a Quote
actunderdc Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Tot in teorie, orice joc/aplicatie de pe windows se poate juca/rula pe linux. Ca nu s-a apucat nimeni sa scrie codul e partea a 2-a Quote
wpanda Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Deci si afirmatia ca, orice joc/aplicatie de pe linux se poate juca/rula pe windows. Care sistem de operare castiga? Quote
actunderdc Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Pai sa vedem. Unul e cu bani (si destul de multi + bani pe alte softuri gen Office), celalalt e 100% gratis. La care se adauga:1.Traim in Romania si trecem printr-o criza financiara2.Deja incep astia cu ACTA, PIPA, SOPA etcConcluzia sa o traga fiecare. Quote
prime_edoced Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 (edited) Doar un idiot ar putea zice ca windows este peste linux..Doar modul in care e facut linux bate tot ce zice bill deghet.Pula mea , tot faceti comparatii .. chiar daca cateva lucruri sunt clare ..linux il folosesti cand vrei sa inveti/folosesti ceva sigur/nu esti idiot..windows il folosesti cand esti obsedat de multimedia..DUpa cum am mai zis , windows e cea ce e datorita publicitati..e bun pentru multimedia ca toti umbla dupa bani..cum ei stiu ca nu vor avea succes pe linux la capitolul bani , nu vor nici sa auda..asa ca marile compani care creaza jocuri folosesc un mod de a crea special pentru windows..deci , daca pe 90% din oameni de pe pamant ar folosi linux altfel stateau lucrurile si la acest capitol..dar cum il folosesc foarte putini , la fel putini sunt interesati pentru dezvoltarea linuxului la capitolul multimedia..EDIT: Nu stiu daca stiti , dar daca vine domnu militian si are boala pe tine , si din intampalre gaseste pe pc windowsu piratat + alte softuri pirat , puteti fi/pati:-santajati-primiti amenda-alte lucruri ce tin de ilegalitate..EDIT2:APROPO DE HACK..cu windowze si o conexiune pppoe esti atat de limitat in tot ce priveste hack tools-urile incat plangi..evident ca se poate rezolva cu un rdp/vmware dar in ceea ce priveste marea batalie intre win si linux , inca un punct pentru linux si aici.. Edited February 7, 2012 by prime_edoced Quote
wpanda Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 EDIT: Nu stiu daca stiti , dar daca vine domnu militian si are boala pe tine , si din intampalre gaseste pe pc windowsu piratat + alte softuri pirat , puteti fi/pati:-santajati-primiti amenda-alte lucruri ce tin de ilegalitate..Sunt curios unde este tinut acest articol de lege? Multimedia.... multimedia... cred ca te referi la MAC/OSInca o curiozitate: Cum e facut linux diferit de windows? In cazanul cu apa fierbine se mai adauga matraguna, un ochi de vultur, o inima de sarpe si sange de virgina?) Quote
M2G Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Multi de aici a-ti vazut clipuri in care "hackerii" se folosesc de linux pentru a face X sau y si ca acestia cred ca win e de cacat. Dupa, fara sa ganditi si din prea multa dorinta de a fi ca ei "smecheri de smecheri, mafioti, cautati de DIICOT, vedete internationale" ziceti si voi ca windows e de cacat ca doar sunteti super 1337 si cum sa folositi voi windows? Doamne fereste!Dintre astia care sunteti "mari cunoscatori" si fani linux am vreo doua intrebari simple la care va rog sa raspundeti fara sa cautati pe google.1) Ce e ala un inode?2) De ce o partitie ext nu necesita defragmentare?Sa nu se inteleaga din postul asta ca parerea mea este ca linuxul e de cacat si win rulz dar vad prea multi "atotstiutori" care ridica in slavi un sistem pentru ca sa para 1337. Quote
AlStar Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 C++, Python, Perl, Java..etc sunt cross-platform: deci, care-i bun, rupe si de pe Windows, nu numai de pe BackTrack! Quote
wpanda Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 C++, Python, Perl, Java..etc sunt cross-platform: deci, care-i bun, rupe si de pe Windows, nu numai de pe BackTrack!Foarte adevarat! Quote