razors Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Daca am de ex card la BCR, VISA, ATM-urile de la care scot banii trebuie sa fie neaparat BCR? De ex pot sa scot bani de la Banca Transilvania de ex?stiu ca logic nu ar merge, dar vreau un raspuns concret.. Sper ca ati inteles ce la ce ma refer... Multumesc , O seara placuta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lns Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 din cate stiu eu merge insa sunt comisioane mari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Radio Erevan raspunde: DA! Cu o singura conditie - pinul sa nu fie scris cu carioca pe fata alba a cardului! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madalinnt Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 nici.nu.mai.merg.in.Romania.ce.insinuezi.tu;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quitevicious Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Poti retrage de oriunde bani razors. Comisioanele insa sunt mai mari insa nu te rup. Acum depinde despre ce suma vorbesti. Daca ai de scos de exemplu 1000 de euro iti recomand sa scoti de la banca de la care ai card. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razors Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 am de scos 12 lei, cat imi ia comision? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aripipevant Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Mai mult de 1 leu sigur nu iti trage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyth0n3 Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 ATM-urile pot fi oricare indiferent de marca/tip/culoare/"rasa" , important e sa prezinte o sigla identica cu macar una prezenta pe card la tineCu sigla VISA poti scoate bani in orice ATM care are sigla VISA chiar daca tu ai facut contul la o banca diversa Comisionul ajunge pana la 3 euro in Area (SEPA) si pana la 5 euro in Area EXTRA SEPAThe 32 member states of the SEPA and two non-membersSingle Euro Payments Area - Wikipedia, the free encyclopedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkston3e Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Nice tutorial pyth0n3 ATM-urile pot fi oricare indiferent de marca/tip/culoare/"rasa" , important e sa prezinte o sigla identica cu macar una prezenta pe card la tineCu sigla VISA poti scoate bani in orice ATM care are sigla VISA chiar daca tu ai facut contul la o banca diversa Comisionul ajunge pana la 3 euro in Area (SEPA) si pana la 5 euro in Area EXTRA SEPAThe 32 member states of the SEPA and two non-membersSingle Euro Payments Area - Wikipedia, the free encyclopedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 ATM-urile pot fi oricare indiferent de marca/tip/culoare/"rasa" , important e sa prezinte o sigla identica cu macar una prezenta pe card la tineCu sigla VISA poti scoate bani in orice ATM care are sigla VISA chiar daca tu ai facut contul la o banca diversa Comisionul ajunge pana la 3 euro in Area (SEPA) si pana la 5 euro in Area EXTRA SEPAThe 32 member states of the SEPA and two non-membersSingle Euro Payments Area - Wikipedia, the free encyclopediaDa pytoane dar el nu stie ce e ca nu are desene pe card .Are exteriorul alb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 (edited) Daca am de ex card la BCR, VISA, ATM-urile de la care scot banii trebuie sa fie neaparat BCR? De ex pot sa scot bani de la Banca Transilvania de ex?stiu ca logic nu ar merge, dar vreau un raspuns concret.. Sper ca ati inteles ce la ce ma refer... Multumesc , O seara placuta !Merge insa daca scoti de la alt bancomat, banca iti opreste comision mai mare.In general se invarte in jurul a 0.5% din valoarea extrasa + o suma constanta: 2.5 de obicei.Uite aici la 100 de ron cati bani ti se iau: Edited February 11, 2012 by crs12decoder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...