katos Posted November 14, 2012 Report Posted November 14, 2012 eu folosesc PGP .. am un amic care a fost prins... iau facut o imagine la hdd da` degeaba ... absolut NIMIC n-au gasit Encryption Software | Symantec
rater1994 Posted December 23, 2012 Report Posted December 23, 2012 Foarte tare chestia asta .Desi sa speram ca nu va fi nevoie de asa ceva
studentul Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 eu personal folosesc...si va sugerez si voua.....un micro sd de 32 gb...l-am cumparat de afara cu vreo 60 de ron...in tara cred ca este vreo 100 de ron..pe el imi tin fisiere .text/.jpeg tinte,conturi,etc,,,all the shit...noapte cand ies de pe pc...scot cardul si il pun pe marginea patului...fara micro sd IN...pe calculator. ramane ...mario..monopoly...si walpaper cu fetitele powerpuff...asa ca pot sa imi ia calculatorul la verificat cat doresc....in caz ca am auzit o bubuitura in usa...""mascatii deschide""...iau cardul si il inghit...asta e cea mai buna metoda care am gasit-o pana acum,sa fie bine in caz de un control.
Cheater Posted December 25, 2012 Report Posted December 25, 2012 Imi povestea cineva de o smecherie facuta de uni dealeri de droguri;Luau numarul de la o usa de la un vecin, si il puneau la ei, la filaj nota organu nr usii, si la descindere aveau mandat pe nr gresit, astfel nu aveau dreptul sa descinda acolo, le arata dealerul cu acte si le expila ca nu stie ce-i cu nr ala pe usa, la el probl vreo gluma, sau daca era vb de un 6 si 9 le spunea ca a cazut. Astfel trb sa se retraga fara perchezitie timp pentru ca dealerul sa curete casa si sa reorganizeze afacerea.
Iceman. Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Tare faza cica daca vin jandarmii deschideti repede usa:))) ca altfel o darama:))
lucian.m Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Tare faza cica daca vin jandarmii deschideti repede usa:))) ca altfel o darama:))Asta nu-i nimic ... Citeste tot topicul Respect pt autor !
dicksi Posted January 10, 2013 Report Posted January 10, 2013 got any CC:)) now everybody:I RUB MY DICK ON XP€N$IV $H1T
t_u_r_c_u Posted January 11, 2013 Report Posted January 11, 2013 pai frate degeaba scoti tu cardul din pc tie iti ramane tot ce ai sters din el si ce ai facut iti ramane.. la perchezitia electronica cand da Cu encase Versiunea 3.7 iti apare tot ce ai sters din el ) toate textele tale si Jpg ))
raynor009 Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 nu inteleg de ce mai zbiara "Politia, deschidesti usa!!!" daca tot o sparg pana la urma :/ ... )
franxu Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 Sa-mi bag, o tampenie de topic, invata cum sa te protejezi si a face totul cu cap.