tawdarky Posted February 13, 2012 Report Share Posted February 13, 2012 Dupa cum stiti RDS filtreaza userele de cateva saptamani ceea ce face ca folosirea altui user decat cel personal imposibila.Mi-a zis cineva ca e posibil sa mai poti folosi alt user printr-o smecherie dar nu stiu exact despre ce e vorba.Zicea ceva de schimbarea MAC address ului.Stie careva ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplosive Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 eh,asta m-ar interesa si pe mine:), inca mai ma conectez, azi merge, maine nu mai merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufuname Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) ma gandeam la urmatoarele: mac adress + user + pass , schimbi mac`ul cu cel de la victima apoi te conectezi pe user, nu am incercat dar o sa revin cu un edit !EDIT: mi-am pus mac`ul de la un user din bucuresti si m-am conectat cu datele lui, ceea ce nu era posibil pana acum, imi aparea mesajul de la ei , nu stiu ce sa zic probabil e noroc sau poate merge Edited February 14, 2012 by bufuname Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 daca ar fi dupa adresa MAC ar fi o tampenie foarte mare, pai eu daca vreau sa scot acu' cablu din router si sa-l bag in computer direct? ce fac? ca nu este aceeasi adresa MAC, nu ma mai pot conecta la internet? ganditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
against_modern_football Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Probabil verifica distantele de la care se conecteaza userii. Daca te conectezi de altundeva decat din zonele uzuale, te-au vazut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpio2k2 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Dupa cum stiti RDS filtreaza userele de cateva saptamani ceea ce face ca folosirea altui user decat cel personal imposibila.Mi-a zis cineva ca e posibil sa mai poti folosi alt user printr-o smecherie dar nu stiu exact despre ce e vorba.Zicea ceva de schimbarea MAC address ului.Stie careva ceva?Nu filtreaza nimic dupa MAC. totul se face dupa codul de adresa + userul tau. Daca vrei sa folosesti alt user vei putea sa folosesti DOAR useri din acelasi bloc cu tine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTz Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 (edited) daca ar fi dupa adresa MAC ar fi o tampenie foarte mare, pai eu daca vreau sa scot acu' cablu din router si sa-l bag in computer direct? ce fac? ca nu este aceeasi adresa MAC, nu ma mai pot conecta la internet? ganditi Asa e la AKTA, de exemplu.Cu un simplu mac cloning se rezolva, totusi.Sau ma rog, cel putin in aria mea, la firma preluata de AKTA. Edited February 14, 2012 by sTz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 daca ar fi dupa adresa MAC ar fi o tampenie foarte mare, pai eu daca vreau sa scot acu' cablu din router si sa-l bag in computer direct? ce fac? ca nu este aceeasi adresa MAC, nu ma mai pot conecta la internet? ganditi Adesea un router vine si cu o optiune de MAC Clone. Daca va conectati cu MAC-ul vecinului va aparea conflict iar cei de la sediu vor vedea asa ca urmariti sa nu fie vecinu' online cand le clonati MAC-ul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 ce va mai place sa aberati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 @curiosul, da, dar eu voiam sa scot in evidenta faptul ca ei nu pot verifica daca numele de utilizatorii sunt folositi de aceeasi persoana prin adresa MAC a aparatului pe care-l folosesc, pentru ca asta ar face cablul de internet inutilizabil la alte aparate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 it's only about by MAC Address filtering by server and in few cases the switches with management who block the port act like routers remotely controled. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tawdarky Posted February 16, 2012 Author Report Share Posted February 16, 2012 Deci pana la urma care e solutia?Schimbarea adresei MAC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...