eyexro Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Am si eu o nelamurire.. in limbajul html,css si php.. cam de asta ai nevoie pentru a crea un website. pe langa javascript si pui tu sa il faci mai atractiv. Ma intereseaza cum de la un PSD , in care creez un formular de contact sa pot crea acele casute exact peste cele din poza...gen : Contact - Publicitate CreativeMonkeyz by (INC)3daca aveti ceva gen tutorial sau imi puteti explica printr-un exemplu mai simplu [ cod ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Totul faci din css.Uite un exemplu de unde poti incepe: CSS input fields with rounded cornersTrebuie sa scoti proprietatile standard ale unui input box si sa le aplici pe ale tale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 (edited) Poti sa faci foarte usor cu css3:Html:<div id="RightColumn"><input type="text" class="inputForm" /></div>Css:.inputForm{-moz-border-radius:10px; /* Firefox */-webkit-border-radius: 10px; /* Safari, Chrome */-khtml-border-radius: 10px; /* KHTML */border-radius: 10px; /* CSS3 */behavior:url("border-radius.htc");}#RightColumn{background-color:White;}Exemplul este luat de aiciSi ca sa vezi ce poti sa faci cu css3 si putina imaginatie uita-te aici: Edited February 22, 2012 by hate.me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Enhancing Forms using jQuery UI | TutToaster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Cel mai simplu e border-radius:top right bottom left, poate fi aplicat oricarui tip de input, daca ai aceiasi valoare pentru toate colturile foloseste border-radius:valoare;Te poti inspira din style sheet-ul lor http://inc3.com/creativemonkeyz/css/style.css Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 da dar,border-radius ,dupa cum stiti nu merge pe toate versiunile de browser ,mai ales pe cele vechi gen ie6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 da dar,border-radius ,dupa cum stiti nu merge pe toate versiunile de browser ,mai ales pe cele vechi gen ie6Cine dracu mai foloseste ie 6 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 ai fi surprins .....uitate la traficul de pe analytics la un site mediu ...si ai sa vezi ca exita o media de 10 % Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aripipevant Posted February 23, 2012 Report Share Posted February 23, 2012 Eu de obicei cand imi place o pagina CSS, HTML, JAVASCRIPT (Oarecum) "fur" cu Firebug si imi fac poftele. E un bun motiv sa incerci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...