Guest expl0iter Posted March 21, 2012 Report Posted March 21, 2012 (edited) Propun sa se faca o gategorie Exchange la RST Market unde userii sa poata face schimb gen:LR > APLR > PPRDP > SMTPMAILS RO > MAILS CO.UKHACK DE SPART YAHOO > HACK DE SPART NASAUP:Vad ca de ceva vreme au aparut maimutoi cu conturi doar ca sa traga tepe. Eu as propune sa nu mai poata posta userii care nu au vechime de cel putin 2 luni si 100 posturi pe forum.1 2 3 5 6 7 8 9 10 etcEu era sa-mi iau teapa de 200 euro de la un ratat caruia trebuia sa-i dau un produs. Am stiu ca o sa-mi iau teapa, dar si-a luat el teapa. I-am dat alt produs decat ceea ce mi-a cerut si imediat dupa ce fraierul a primit produsul mi-a dat ignore fara sa verifice daca i-am dat ceea ce trebuia sa-i dau... A pierdut 50 euro avansul care i l-am cerut. Mesajul dinainte de a-mi da ignore a fost "Mai vrei si restul banilor?... bafta"Daca facea plata completa ii dadeam ceea ce avea el nevoie... Nu-s genu sa dau tepe. Edited March 28, 2012 by expl0iter Quote
JohnyCNAM Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Buna idee.Mi-e imi suna fain insa nu sunt eu de competenta sa decid asta. Quote
wildchild Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Could be...desi cine are sa dea in schimb da pm de obicei celuilalt, sau vanzatorul specifica daca vrea altceva la schimb. Sa vedem acuma ce zic si restul. Quote
ovidelu47 Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Am mai vazut asa ceva si pe un site strain din U.S ,este o idee foarte buna,eu sunt pro cu propunerea ta. Quote
ripoff Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 sunt pro insa...sa fie admise numai cererile celor cu un anumit nr de posturi sau eu stiu cumva sa nu vina acum toti cu PP si AP de prin loguri sa faca exchange. Quote
MirceaxD Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Mda,PP > _______ AP,LR,MB> PP La paypal, exista un fel de checker , daca au sau nu PP activat cu , cardul sau dala' facut in 2 s pt. scam.E o idee foarte buna Quote
Zatarra Posted March 26, 2012 Report Posted March 26, 2012 Proasta ideea. De ce? Deoarece daca ai nevoie ceri. Daca are cine sa iti dea iti da. Simplu.Eu unul as propune altceva. Sa nu poata face nici o tranzactie userii cu mai putin de 50 de posturi la subiect cu toate ca si asta pica deoarece majoritatea isi fac cont nou ca sa raman anonimi, de aici si tepele pe care le dau. Oricum eu unul am sa incep sa nu mai dau approve la posturile userilor noi. Macar eu sa iau masuri, daca ceilalti vor sa dea, e problema lor. Pana acum am fost prea indulgent.Mereu cand faci o propunere trebuie sa vii si argumente sa o sustii. Inca nu am vazut argumente la propunere ta (indiferent din partea cui). Quote
Guest expl0iter Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 (edited) UP:Vad ca de ceva vreme au aparut maimutoi cu conturi doar ca sa traga tepe. Eu as propune sa nu mai poata posta userii care nu au vechime de cel putin 2 luni si 100 posturi pe forum.1 2 3 5 6 7 8 9 10 etcEu era sa-mi iau teapa de 200 euro de la un ratat caruia trebuia sa-i dau un produs. Am stiu ca o sa-mi iau teapa, dar si-a luat el teapa. I-am dat alt produs decat ceea ce mi-a cerut si imediat dupa ce fraierul a primit produsul mi-a dat ignore fara sa verifice daca i-am dat ceea ce trebuia sa-i dau... A pierdut 50 euro avansul care i l-am cerut. Mesajul dinainte de a-mi da ignore a fost "Mai vrei si restul banilor?... bafta"Daca facea plata completa ii dadeam ceea ce avea el nevoie... Nu-s genu sa dau tepe. Edited March 28, 2012 by expl0iter Quote
scamer-for-life Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 MARE DREPTATE AI expl0iter sunt multi pustani kakaciosi care de cand am venit pe acest forum m-au luat la misto si nu am gasit decat incercatori de tepe..dar am si eu o varsta si nu tine Quote