cristian.pana Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Din pacate codul respectiv este prea lung, sper sa fi postat si in sectiunea potrivita, daca este un admin care are o idee mai buna sau modifica topicul incat sa includa codul, nu ma deranjeaza. Ok sa revin la subiect www.tinytop.mobi aveti si demo si scriptuletul. Enoy Quote
pyth0n3 Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 INterpretarea aceluia?i browser in moduri diversePoate vroiai sa spui detecteaz? orice User Agent si ii face print Quote
Vlachs Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Iti dai seama ce tehnologie, trebuie sa faci "scripturi avansate" ca sa faci un cacat de regex pe un $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']M-am uitat pe sursa, trebuie sa fii nebun sa scrii asa ceva. Quote
JohnyCNAM Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Pe afara a plouat putin.Apropo, daca dai scrool rapid in php-ul ala, ai impresia ca se misca stanga-dreapta textul:)) Quote
cristian.pana Posted April 7, 2012 Author Report Posted April 7, 2012 M-am uitat pe sursa, trebuie sa fii nebun sa scrii asa ceva.Nebunia este o provocare pt mine Acolo sunt cateva ore zilnice de-a lungul a 1-2 luni, incluzand teste peste teste astfel incat codul sa citeasca perfect si corect Pe afara a plouat putin.Apropo, daca dai scrool rapid in php-ul ala, ai impresia ca se misca stanga-dreapta textul:))Codul este tabulat Quote
Vlachs Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Codul este tabulat Codul este un cacat <- a dracului am facut si o rima Quote
cristian.pana Posted April 7, 2012 Author Report Posted April 7, 2012 Codul este un cacat <- a dracului am facut si o rima Tipic romanesc, tipic dependentilor de net care cred ca tot ce fac ei e bine si ce fac altii e "cacat" Quote
BGS Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Poate daca nu ai mai avea infinite if-uri , sunt sigur ca exista o metoda mult mai buna . Quote
cristian.pana Posted April 7, 2012 Author Report Posted April 7, 2012 BGS, daca as folosii array sau loop for/while ar fi in zadar, pt ca as strica ordinea in care sunt scrisi agentii iar detectarea nu ar mai fi corecta Quote
Vlachs Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 BGS, daca as folosii array sau loop for/while ar fi in zadar, pt ca as strica ordinea in care sunt scrisi agentii iar detectarea nu ar mai fi corecta Nu stii nimic. Quote
cristian.pana Posted April 7, 2012 Author Report Posted April 7, 2012 Tinere benny benny, daca te deranjeaza topicul sau replicile mele, poti sa iti dovedesti autoritatea stergand acest topic si banandu-ma, asa cum mai anuntat in privat..Oricum jucariile din copilarie nu se mai gasesc, asa ca te voi intelege. Salutari Quote
totti93 Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 HTTP Request:GET / HTTP/1.1Host: www.tinytop.mobiUser-Agent: <span style="font-size: 150px;">SCRIPT INUTIL!!!</span>Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8Accept-Language: en-us,en;q=0.5Accept-Encoding: gzip, deflateConnection: keep-alive Quote
cmiN Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 De ce nu ai pastrat toate sirurile alea intr-un set (abc) sau vector pe care sa-l sortezi (sau sortat de la inceput) si apoi cautai logaritmic un match. Orice if returneaza acelasi lucru deci 98% cod redundant. Quote
cristian.pana Posted April 8, 2012 Author Report Posted April 8, 2012 Va multumesc pt comentarii si propuneri, dar vedeti voi..una e critica si alta e dovada..daca intrati in joc de ce nu jucati cu mine Modificati-l asa cum credeti voi si postati rezultatul, as aprecia mai mult asta decat criticile tiganesti Quote
jojo123 Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Firefox11 +User Agent Switcher***********************FAKE: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16REAL: iPhone 3 ************************FAKE: RST/1.0 (Linux)REAL: Unknown*************************FAKE: Mozilla/5.0 (compatible; Googlebot/2.1; +Googlebot - Webmaster Tools Help)REAL: Googlebot/2.1 Quote
Robert1995 Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Mama.. toata munca ta in asa ceva,inloc sa faci ceva care chiar poate fi folositor...Pacat Quote
cristian.pana Posted April 20, 2012 Author Report Posted April 20, 2012 O noua actualizare este disponibila. Am indreptat cateva erori in identificarea agentului Nokia si am adaugat 3 browsere printre care unul nou Dooble Web Browser ce mi s-a parut promitator Demo si download: www.tinytop.mobi Quote
realtekprofi Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 O noua actualizare este disponibila. Am indreptat cateva erori in identificarea agentului Nokia si am adaugat 3 browsere printre care unul nou Dooble Web Browser ce mi s-a parut promitator Demo si download: Account SuspendedSite suspendat, nu mai ai bani? Dau eu 10 euro sau un host? Quote
cristian.pana Posted June 22, 2012 Author Report Posted June 22, 2012 Nu am habar ce s-a intamplat, firma care gazduia site-ul vad ca numai exista Oricum, poftim ultimul update http://inbuzunar.mobi/detect_real_user_agent.zip Quote
curiosul Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Site suspendat, nu mai ai bani? Dau eu 10 euro sau un host?Imi dai si mie ca si mie mi-a expirat hostul si primesc acelasi mesaj. Quote
djwap Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 @cristian.pana Cum s-a mai spus, ai prea mult if-uri. Foloseste foreach, e mult mai simplu.Cam asa:<?php/** * @author last1devil * @copyright 2012 */function ua(){ $agent = $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]; $useragent = array("|NK([^\s\;\-\_\/\(\)]*)|", "|Nokia-([^\s\;\_\/\(\)\.]*)|i", "|Nokia(\/)?([^\;\-\_\/\(\)\.]*)|i", "etc etc etc"); foreach ($useragent as $ua) { if (preg_match($ua, $agent, $match)) { return $match[0]; } else { return "Unknown"; } }}echo ua();?>Are 950 linii de cod dar nu e prea util, useragent-ul se poate schimba usor. Quote
plm Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 @cristian.pana Cum s-a mai spus, ai prea mult if-uri. Foloseste foreach, e mult mai simplu.Cam asa:<?php/** * @author last1devil * @copyright 2012 */function ua(){ $agent = $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]; $useragent = array("|NK([^\s\;\-\_\/\(\)]*)|", "|Nokia-([^\s\;\_\/\(\)\.]*)|i", "|Nokia(\/)?([^\;\-\_\/\(\)\.]*)|i", "etc etc etc"); foreach ($useragent as $ua) { if (preg_match($ua, $agent, $match)) { return $match[0]; } else { return "Unknown"; } }}echo ua();?>Are 950 linii de cod dar nu e prea util, useragent-ul se poate schimba usor.mult mai bine si mai simplu. ai cam pierdut timp degeaba in loc sa faci ceva util (OP) Quote