bcman Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) În acest post a? vrea s? punem la un loc tot ce ne-a impresionat sau chiar schimbat percep?ia asupra anumitor lucruri (de ex: a vie?ii). Ar fi bine ca fiecare s? aib? doar un singur post în acest topic, pe care s?-l editeze cu noi informa?ii.Categoriile sunt: filme, desene animate (inclusiv anime-uri), seriale, c?r?i (inclusiv benzi desenate - aici m? refer la cele „serioase” de zeci de pagini ?i manga) ?i imagini (gen cele de pa 9GAG sau comics-uri scurte).Fiecare post va fi structurat pe aceste categorii (de?i nu e obligatoriu s? fie incluse toate). Dac? de exemplu la categoria „desene animate” vreau s? postez un anime, voi preciza aceasta între paranteze, la fel ?i pentru benzile desenate ?i manga. ex:Desene animate: - Deadman Wonderlan [I](anime)[/I]La fiecare desen/film/carte se va posta o scurt? descriere (~10 cuvinte sau o poz?/un videoclip) în care s? fie prezentat caracterul general (de exemplu la un film se poate scrie horror), dar ?i ce va impresionat cel mai mult la el.Dac? dori?i o nou? categorie îmi pute?i trimite un PM. Vreau s? p?str?m topicul cât mai curat, deci f?r? discu?ii despre filme. Ca o recomandare, posta?i filme mindf*cked, care chiar te las? „masc?”, nu vreau chestii gen Zeitgeist.PS: Voi posta lista mea, doar dup? ce posteaz? alt cineva. Nu vreau s? „contaminez” acest post. Edited April 18, 2012 by bcman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Sinopsis Banana Joe(comedie)Banana Joe (Bud Spencer) traieste intr-un sat tropical, un adevarat Paradis, neatins de birocratie, coruptie, droguri sau alte boli incurabile de care sufera societatea moderna.Pentru a putea folosi o barca pe care a cumparat-o, Banana Joe este informat ca are nevoie de un permis. Dornic sa indeplineasca ceea ce pare a fi doar o simpla formalitate, eroul nostru pleaca la oras.Incurcaturile si peripetiile apar imediat, Banana Joe ajungand sa fie implicat in tot felul de intamplari ciudate si haioase,Banana Joe (1982) - Comedie - Filme Online - FILME ONLINE GRATIS SUBTITRATE IN LIMBA ROMANA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) Desene animate : -Deathnote (anime)Yagami Light is as perfect a hero as you could imagine--perfect grades, perfect public record, perfect looks--in every facet, his image is squeaky clean.This all ends one fateful day when the Shinigami known as Ryuk drops his Death Note out of the realm of the afterlife, into Light's schoolyard. Light stumbles across it and reads the directions: write the name of the person you want dead in the Death Note--with their image in your mind--and they will die in the manner you have specified in this supernatural journal. Otherwise, if the circumstance is not specified in writing, the victim will, within minutes, suffer a fatal heart attack.Thinking it a stupid prank initially, Light puts it to the test when saving an innocent woman from being assaulted. To his horror, it works. Could ridding the world of criminals be this easy?Inspired with a new renewed sense of justice, Light indulges himself completely in his newfound power, self-righteously declaring himself the bringer of a new, utopian future----one name at a time.-The boondocksFilme:-25th hour Cornered by the DEA, convicted New York drug dealer Montgomery Brogan reevaluates his life in the 24 remaining hours before facing a seven-year jail term. -Revolution OS (tin minte ca auzisem eu de linux, da nu ma prea interesa, dupa ce am vazut documentaru nu prea m-am mai putut desparti de el, si bine-mi pare)-Fight club (mai mult sau mai putin)An insomniac office worker and a devil-may-care soap maker form an underground fight club that transforms into a violent revolution.-Seria Matrix (nu cred ca mai are nevoie de descriere) + Documentaru asta Edited April 18, 2012 by Patrunjel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosminel96 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Seriale: Psych , The Mentalist , SuperNatural , Person of interest , Lie to meFilme: LoserDesene animate: Viata cu Louie, Ce-i cu Andy , Regele Shaman , Autobuzul magic:)) , Tom si JerryAnime: Naruto , Kenichi(unul din cele mai bune animeuri vazute de mine) , HellSing , Dragon Ball(toate seriile inclusiv filmele)Carti:(nu am citit)Mai sunt dar le-am uitat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecou Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 In materie de seriale PsychDesenele care mi-au placut : tom si jerry, popeye si viata cu louieFilme: doar 10 din cele de actiune si cele psihologice care le-am vizionat, dar si seria CUBE a fost buna chiar daca e cam horrorOFF si ca o mica gluma de santier: silicoanele lu' Nicoleta Luciu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr00f Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Anime-uri : Cowboy Bebop (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cowboy_Bebop)(are un OST absolut genial) + Trigun (Trigun - Wikipedia). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmiN Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) * Carti nu prea am citit dar una singura m-a pus pe ganduri:Roadside picnic? Un picnic. Închipuie?te-?i o p?dure, un drum, o poieni??. De pe drum vine o ma?in? ?i se opre?te în poieni??. Din ma?in? ies tineri; apar sticle, co?uri cu mîncare, fete, tranzistori, foto ?i cineaparate. Se face un foc, se pun corturile, se d? drumul la muzic?, iar diminea?a o întind. Animalele, p?s?rile, insectele, care toat? noaptea au privit cu groaz? la tot ce s-a petrecut, ies din ad?posturile lor. ?i ce v?d? Pe iarb? s-a scurs ulei de motor, benzin? v?rsat?, bujii ?i filtre de ulei aruncate ici-colo. Peste tot zac cîrpe, becuri arse, cineva a uitat o cheie. De pe ap?r?toarele de protec?ie ale ro?ilor s-a scurs murd?ria, care s-a lipit de prin cine ?tie ce mla?tini... ?i, bineîn?eles, urme de foc, cotoare de mere, hîrtii de la bomboane, cutii de conserve, sticle goale, o batist?, poate vreun briceag, ziare vechi ?i rupte, eventual ?i ni?te monezi, flori ve?tejite din alte poieni?e...[...]? Dac? mai vrei înc? una... Vizita a avut loc într-adev?r, dar ea nu s-a terminat. Practic ne afl?m înc? în starea de contact, numai c? nu b?nuim asta. Extratere?trii s-au cuib?rit în Zone ?i ne studiaz? meticulos, în acela?i timp preg?tindu-ne pentru "minunile cumplite ale viitorului".? A?a am zis ?i eu, se bucur? Nunan. A?a cel pu?in se explic? zgomotele misterioase ce se produc în ruinele uzinei. Apropo, picnicul t?u nu explic? h?rm?laia de-acolo.? P?i, de ce nu-l explic?? îl contrazise Valentin. Poate c? una din fete a uitat în poieni?? vreun ursule? mecanic...* Dupa ea a urmat si filmul:Stalker 1979 in regia lui Tarkovsky (omul asta e mai mult decat un geniu, vedeti si restul filmelor, nu mindfuckurile alea comerciale).* Dupa film au urmat jocurile:S.T.A.L.K.E.R. (Shadow Of Chernobyl, Clear Sky, Call Of Pripyat) ... cea mai buna combinatie de rusi, fps-rpg, fizica, Zona, dezastrul de la centrala atomica (26 aprilie, ca si data mea de nastere :]).Similare: Metro, Cryostasis.Daca tot vorbesc de jocuri vreau sa amintesc si de povestea (pe care nici acum nu am uitat-o) din Star Wars KOTOR (I si II, III e mmorpg), in cautarea celor similare am dat de Mass Effect (mult mai bine pus la punct la partea de AI si interactiune umana) si dintotdeauna jazzul a stat bine pe langa Fallout (cei ce nu au rabdare sa sara direct la 3 apoi New Vegas). Apreciez si respect munca depusa in miile de dialoguri inregistrate de actori pentru astfel de jocuri (desi par mai mult filme) efortul de a face tot felul de schite si designuri cat mai reusite pentru "lume", OSTul unic care chiar inspira ceva in functie de loc, decizii si personaje, etc, intelegeti voi ideea .Nu sunt genul NFS, COD, Crysis, Max Payne, AC, Prototype (desi am trecut si prin astea ... imi placea sa le iau si sa le termin pe banda rulanta ) dar am descoperit senzatii tari in puzzle games ce iti mai pun si mintea la contributie fara a plictisi ca Penumbra (facusem un challenge inspirat din asa ceva), Dreamfall, Syberia, Amnesia, pentru o lista mult mai lunga aici.Deja incep s-o lungesc si ajung de la lucrurile care chiar m-au marcat la ceva ce pur si simplu "imi place".* Desene:Nu am vazut nicaieri (nici in filme/emisiuni) atata umor inteligent, joc de cuvinte, satira subtila, originalitate si buna dispozitie cat am gasit in seria Futurama (3 filme + 6 sezoane) atatea caractere si tipologii din viata de zi cu zi, atat de bine sudate.* Constienta mortii:Vazusem candva Melancholia, The Bucket List apoi The Fountain si mi s-au trezit niste ganduri (acompaniate de transpiratii reci) ca nimeni nu scapa de moarte, la o anumita varsta, la un moment dat va trebui sa te confrunti cu "trecerea" catre ceea ce urmeaza, dar (stiu ca suna cam ateist) daca nu exista un "urmator pas", o urmatoare constienta, pur si simplu incetezi in a exista ? Edited April 18, 2012 by cmiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Film:Room 1408 Film american din 2007, creat pentru genurile psihologic horror ?i bazat pe o scurt? povestire scris? de Stephen King.John Cusack) este un celebru scriitor de romane horror. Mike dore?te s? demonstreze c? nu exist? paranormal, c? nu exist? nimic dup? moarte ?i c? nu exist? Dumnezeu. El a fost prin cele mai bântuite case ?i cimitire, dar nu a g?sit nicio dovada a vie?ii de dup? moarte. În plimb?rile sale ajunge la hotelul Dolphin, unde se cazeaz? la camera 1408 f?r? a ?ine cont de avertiz?ri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PingLord Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Linuxul -> mi-a aratat puterea libertatii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Nu neaparat in ordinea asta:Linux Doctor HouseEmil CioranRadu GyrPianulSi faptul ca am invatat sa iubesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Carti:Octavian Paler - Absolut toate cartile saleEmil Cioran - Pe culmile disperariiFilme:The butterfly effectLista lui SchindlerDr. HouseDesene animate:Autobuzul magic - o gramada de lucruri am invatat din aceste desene, educative si interesante.Muzica:Frederic Chopin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
appleipad Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Doar seriale: White Collar, Lie to me, Walking Dead, Prison Breack, Jericho, Lost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smbgpla Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Identity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...