Guest Kovalski Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) Show Recent Messages (F3)dany_denys2003 is not in your contactsBe careful when corresponding with people you don't know. Never share private information with them.Options...Report as Spamdany_denys2003: batrane mai ancet te rog cu vorbele urate findca ieu nu am vb urat cu tine da tataieps axl: ?ps axl: ps axl: ce ai mai distrusule?dany_denys2003: razi ca o vacaps axl: cine esti? de unde esti? si ce vrei?ps axl: sau daca intrii asa nervos crezi ca ma sperii?dany_denys2003: o sa ati dai seamaps axl: iti*ps axl: nu atips axl: deci esti un copil mic si prost care nu stie sa scrieps axl: asta mi-ai lasat impresia acumdany_denys2003: ieu daca am cerut ajutor pe forum nu team anjurat am antrebat frumosps axl: si mai si ameninti aiureadany_denys2003: puteai sa ami vb frumosps axl: baps axl: Intrebat nu antrebatdany_denys2003: dar se vede ca nu ai cei 7 ani ai strazips axl: te-am nu teamps axl: strazii cu doi de idany_denys2003: dute drecups axl: imi nu amidany_denys2003: putrezitar diunti an gura de fraierps axl: dute dracu` nu drecups axl: ps axl: ai vorbit doua minute si ai gresit de 12 orips axl: in 10 cuvintedany_denys2003: tu crezi ca stau antrun cacat de forum fraiereps axl: apuca-te sa inveti clasele 1-8 iarps axl: intr-unps axl: nu antrundany_denys2003 is typing...dany_denys2003: ms domn profesor de gramaticadany_denys2003: sti ceva fac ceva pe gramatica ta cu tot ps axl: ba esti retardat?dany_denys2003: daca ai atata gramatica an tine anvata sa respectidany_denys2003: dar nu ai fraiere doar niste impresidany_denys2003: invata sa repecti ca sa fi respectat si dupa acea aplicati gramatica dar mai intai invata sa respectidany_denys2003: nu fi ca un animal si te dai balena antro lingura de apaLast message received on 4/21 at 1:37 PM_______________________________________tare sau ce?LE: cred ca de la asta se tragehttps://rstcenter.com/forum/52091-va-rog-sa-ma-ajutati-ihone-4-instalare-ios-4-3-3-fara-shsh.rst Edited April 21, 2012 by ps-axl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciresel21 Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 ce ratat:)) psaxl anvata sal respectiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Mie mi-a placut.E bomba baiatul.Vrea respect dar el nu stie sa scrie corect saracul.Oricine mai greseste cand scrie repede,dar la el se vede ca are o problema cu lb romana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Da.. as umple forumul daca as posta tot ce am eu in lista Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Ia aminte, nu te da balena antro lingura de apa!Cine-i asta pe froum? nu am auzit de el xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Ba ce cap e asta ) Sa il punem si pe bash, sa devina vedeta. Adevarat! Merita pe deplin. Si pun pariu ca e rrom Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Anvata sa scri pxasxll, nu ma jicni p mne k ven cu baieti si te bat, am 7 ani ai strazi dute an colo!!Nu merita sa vorbesti cu el, sincer, e agramat, premiul nobel i se cuvine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novarulles Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 @ps-axl Ma ps-axl eu i mai faceam vreo doi fratiori ...cel putin verbal la individu' asta Personajele astea mioritice....scapate de la gradina zoologica trebuie...impuscate imediat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 pai i-am dat ignore, da-l in sange sa il bata cacatu, foamea si frigu pe stadion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novarulles Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 pai i-am dat ignore, da-l in sange sa il bata cacatu, foamea si frigu pe stadion.Ma vere eu personajele astea... asha cum sa le cataloghez eu...hmm ''jmekeri'' de 2 lei care nu se mai pot caca de foame...care de obicei...stau in spatele unui pc...si incep sa zica ca fac ca dreg...injura lumea si cand dai de ei prin oras...sar cacati din ei...de frica...de la mine ar primi...numa rangi in dinti....P.S. intra pe YM un pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
white_and_proud Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 ps-axl@ ''dute'' cum se scrie corect ? du-te sau dute, ia zii cum e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 ps-axl@ ''dute'' cum se scrie corect ? du-te sau dute, ia zii cum e ? du-te vine de la a te ducede ce? mi-ai gasit o greseala?bravo, meriti un premiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eutoteu Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Show Recent Messages (F3)dany_denys2003 is not in your contactsBe careful when corresponding with people you don't know. Never share private information with them.Options...Report as Spamdany_denys2003: batrane mai ancet te rog cu vorbele urate findca ieu nu am vb urat cu tine da tataieps axl: ?ps axl: ps axl: ce ai mai distrusule?dany_denys2003: razi ca o vacaps axl: cine esti? de unde esti? si ce vrei?ps axl: sau daca intrii asa nervos crezi ca ma sperii?dany_denys2003: o sa ati dai seamaps axl: iti*ps axl: nu atips axl: deci esti un copil mic si prost care nu stie sa scrieps axl: asta mi-ai lasat impresia acumdany_denys2003: ieu daca am cerut ajutor pe forum nu team anjurat am antrebat frumosps axl: si mai si ameninti aiureadany_denys2003: puteai sa ami vb frumosps axl: baps axl: Intrebat nu antrebatdany_denys2003: dar se vede ca nu ai cei 7 ani ai strazips axl: te-am nu teamps axl: strazii cu doi de idany_denys2003: dute drecups axl: imi nu amidany_denys2003: putrezitar diunti an gura de fraierps axl: dute dracu` nu drecups axl: ps axl: ai vorbit doua minute si ai gresit de 12 orips axl: in 10 cuvintedany_denys2003: tu crezi ca stau antrun cacat de forum fraiereps axl: apuca-te sa inveti clasele 1-8 iarps axl: intr-unps axl: nu antrundany_denys2003 is typing...dany_denys2003: ms domn profesor de gramaticadany_denys2003: sti ceva fac ceva pe gramatica ta cu tot ps axl: ba esti retardat?dany_denys2003: daca ai atata gramatica an tine anvata sa respectidany_denys2003: dar nu ai fraiere doar niste impresidany_denys2003: invata sa repecti ca sa fi respectat si dupa acea aplicati gramatica dar mai intai invata sa respectidany_denys2003: nu fi ca un animal si te dai balena antro lingura de apaLast message received on 4/21 at 1:37 PM_______________________________________tare sau ce?LE: cred ca de la asta se tragehttps://rstcenter.com/forum/52091-va-rog-sa-ma-ajutati-ihone-4-instalare-ios-4-3-3-fara-shsh.rstCe a ajuns forumu asta ma ? sa aratati log-uri cu toti ratatii ? te crezi pe mIRC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
me.mello Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 ba mai mult, cum pula mea sa-ti faci id-ul public pe rst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) crezi ca am nevoie de posturi ma bombalaule l-am pus la "cosul de gunoi" si are legatura cu ce a postat el mai devreme.nu ma plange pe mine de posturi bai sufocatule @memelo si ma rog, de ce ar fi nevoie sa imi ascund identitatea/id-ul astea?sunt ceva infractor si nu stiu eu? Edited April 21, 2012 by ps-axl Link to comment Share on other sites More sharing options...
me.mello Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) @eutoteu pisicule ai zis ceva de mama sau n-am inteles eu bine, fac posturi aiurea sau ce nu am dreptate?Nu esti tu ala care ia bsod pe vista si nu stie de ce?Daca e asa eu zic sa te uiti pe ale mele si comparale cu ale tale, daca nu inseamna ca am inteles gresit si imi cer scuze.Edit: ma gandeam ca zice gangania asta mica ceva de mine:)) , pai nam zis sa ti-o ascunzi, dar e prea in vazul lumii acolo, credema daca am nevoie de id-ul tau il fac rost si fara sa fie acolo "public" despre asta vorbesc.La fel pateste si kw, se gasesc ratati sa-i dea pm cu tot felu de cacaturi.Nici eu nu sunt infractor, dar nici sa primesc mesaje cu tot felul de rahaturi pe mess, nu-mi permit, dar tu vad ca da:)) Edited April 21, 2012 by me.mello Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) )) omu cu perfuzii in cap )de unde ai aparut si tu bai gaoz?gata stiu, fanu meu numaru unueutoteu = aditzahk alias gaoz te-ai dat undercover tristule?nu mai pici RST-ul?https://rstcenter.com/forum/48405-http-aditza-boss-com.rst Edited April 21, 2012 by ps-axl Link to comment Share on other sites More sharing options...
me.mello Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Ba in morti mati , a fost o aluzie aia...un cretinoid ca tine ce pula mea sa iti ceara tie, puteai sa zici ca nu e vorba despre mine si fara sa jignesti, eu nu am facut-o, tu ca multi ca tine esti un muc in fata mea cand vreodata sa accept sa ma faci guster sau altceva, cand tu nu ai oferit nimic decat off.@ps-axl uite ma de oameni din astia ziceam sa-ti ascunzi id-ul:))Rog un moderator sa stearga cacatu' ce l-am scris mai sus, daca crede ca e o insulta prea mare sa fie acceptata de cineva ca cel de mai sus, Multumesc, frumos, chiar nu am chef de surprize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 (edited) Ba, da pe sectiunea tutoriale nu va puteti lua la intrecere ? Da-l in sloboz de thread frate.Omul a scris direct la 'Cosul de gunoi', ca fapt divers, nu e nevoie sa va injurati.Closed. Edited April 21, 2012 by aelius Link to comment Share on other sites More sharing options...