-E-xPeRiEnCe Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Sunt singurul care vede ca la anumite keyword-uri apar site-uri pe google fara continut sau daca au continut il au dublat/triplat etc ?Another step to reward high-quality sites - Inside SearchSi un topic aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malsploit Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Multi se plang de rezultatele noului algoritm. Sunt site-uri care s-au dus cateva pagini in spate. Au de gand sa personalizeze cautarile si mai mult. Se va ajunge la ciudatenii.Banuiesc ca este inca in faza beta. Ai incercat sa-ti curesti cookies, cache si sa folosesti un proxy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 threadul oficial de plangere pentru webspam algorithm update@benny: ai avut ceva siteuri afectate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 threadul oficial de plangere pentru webspam algorithm update@benny: ai avut ceva siteuri afectate?Inca nu dar am unele mici probleme cu unu din domenii, a urcat pe vreo 5 keyword-uri generale(pe pagina 1-2) care nu ma intereseaza si nu am incercat sa il optimizez/sa il ridic pe ele si e putina dubioasa cresterea asta atat de mare si rapida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
curiosul Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Nu stiu care este fenomenul dar mie aproape mi s-a dublat traficul adus de google din senin fara sa fac vre-o mutare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Se pare ca a ars site-urile fara linkbuilding, ironic http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2012/04/another-step-to-reward-high-quality.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Inca nu dar am unele mici probleme cu unu din domenii, a urcat pe vreo 5 keyword-uri generale(pe pagina 1-2) care nu ma intereseaza si nu am incercat sa il optimizez/sa il ridic pe ele si e putina dubioasa cresterea asta atat de mare si rapida.dubioasa e putin spus, pe o nisa la care lucrez sunt in primele pagini siteuri de nu erau nici in top 500 pana acum, siteuri cu continut complet nerelevant dar unde se regasesc kw cautate, mi se pare de tot cacatul ca user care vreau sa cumpar ceva intrun domeniu extrem de vast sa dau de siteuri in constructii, forumuri, articole de stiri si alte rahaturi, personal am avut pagube doar la doua emd-uri pana acum :/ si mi-a urcat enorm de mult un site care e abia la inceput cu 100 pagini indexate in timp ce a coborat serios un emd din aceeasi nisa cu + 10k pagini//dati un google search pe "make money online", primu rezultat e killer Edited April 25, 2012 by root_prime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 al 2 lea e demential uite ce stats are la trafic GTop - Bani online (Make money online) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ba nu cumva a intrat noua lor lege, care le uneste pe toate in una ? Adica el acum cauta dupa istoricul vostru, si ceea ce intuieste ca probabil va trebuie etc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Ba nu cumva a intrat noua lor lege, care le uneste pe toate in una ? Adica el acum cauta dupa istoricul vostru, si ceea ce intuieste ca probabil va trebuie etc...ai citit despre ce e vorba in thread? presupunand ca ar sta cineva logat cu istoric si etc, ai impresia ca ne cautam siteurile la sute de keyworduri cu mana in google? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Alt site "afectat", de pe pozitia 55 a ajuns pe 14(pe un keyword general) si alte 11 keyword-uri generale care nu ma intereseaza dar sunt aferente au inceput sa apara prin pagina a 2-a/a 3-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpy0n Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Mie mi-a scazut drastic traficul pe un site de jocuri, dar mi-au crescut veniturile adsense pe un blog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...