PePe Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 (edited) Am caut pe forum si nu am gasit ceva in legatura cu marirea vitezei de download.Pentru unii ar putea fi folositor...Ok, sa incepem:Setari pentru uTorrent v2.0.0 si versiunile mai noi:Setari pentru Bitcomet:Options -> Preferences -> Task -> Bifati casuta Hash-check again when the download task is finished.Options -> Preferences -> Appearance -> Bifati casuta Auto-start Bitcomet on Windows startup.Options -> Preferences -> Appearance -> Bifati casuta Auto resume tasks on Bitcomet startup.Options -> Preferences -> Connection -> Debifati casuta Enable DHT NETwork.Options -> Preferences -> Connection -> Debifati casuta Enable UPnP Port Mapping.Connection-Setari Generale: Global Max Download Rate: – No Limit Global Max Upload Rate: – o lasati default Task Schedule: Max Simultaneous Download Tasks: – o lasati default Auto start new task if download rate less than: – No Limit Listen Port: – de la 49154 la 65534. Advanced-Connection Enable DHT network – bifat Enable NAT/Firewall Configuration ICS/ICF – bifat Enable UPnP Port Mapping – debifat Remove Port on NAT/Firewall– bifat Server mode, support more connections but can’t set practise rate– debifat Protect against ARP cheating attack from LAN – bifat Max Connections per task – auto Global Maximum connections – auto Socket start interval (ms) – 200 Max simultaneous half-open TCP connections – auto Use NAT Traversal via UDP – auto detect Protocol Encryption (avoid BT protocol blocked) – auto detectSetari pentru Azureus:ATEN?IE ! Pentru marirea vitezei si performantei clientului, depinde si de cativa factori foarte importanti:1. Viteza conexiunii tale de internet.2. Sistemul t?u de operare ?i tipul conexiunii.3. Viteza ?i RAMii sistemului t?u.4. Voin?a ta bun? de uploadat.Ok, sa începem deci ... daca folosesti Azureus Vuze mergi la View -> Advance si cum noul design se încarca mergi la Tools -> Options. Daca folosesti clasicul Azureus simplu mergi la Tools -> Options . In primul rand, apasa?i pe tabul Mode ca sa-l putem schimba in Intermediate , asta ne va lasa sa schimbam optiuni mai avansate. La primul tab:CONNECTiON: » Incoming TCP / UDP listen port - 49152 TRANSFER » 80 Num?rul maxim de conexiuni pe torrent 130 Num?rul maxim de conexiuni la nivel globalQUEUE » 2 Max simultaneous downloads 2 Max active torrents* Diferite setari mai gasiti pe: Azureus User GuideSetari pentru Deluge:* Doar pozele au fost reuploadate, tutorialele nu-mi apartin.* Stima ! Edited April 27, 2012 by PePe Quote
Mandrake1942 Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Eu nu ma mai ating de asa ceva ... am mai facut o data greseala sa urmez niste tutoriale din astea care mareau viteza la net torrent etc in finat a trebuit sa reinstalez windowsul ca nu-mi mai mergea netul deloc ) Quote
PePe Posted April 27, 2012 Author Report Posted April 27, 2012 (edited) Nu ai de ce sa ramai fara net Edit: Viteza mea de download in uTorrent a crescut: 240Kb/s - 440Kb/s . Edited April 27, 2012 by PePe Quote
bt.ionut Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Nu mai depaseste 575kb ) ai dreptat despre metodele astea Mandrake1942 . Quote
pyth0n3 Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Totusi un concept pe care ar trebui sa intelegeti este urmatorul:Daca un ISP va da un magar oricat de mult va sbateti tot un magar veti avea.Un magar nu va face niciodata mai mult decat poate face un magar.Sper ca ati inteles conceptul. Quote
PePe Posted May 4, 2012 Author Report Posted May 4, 2012 Totusi...cu ramasul fara net si cu magarii la mine a functionat...La viteza mea de download de 240kb ...ma multumesc cu 400kb/s, si nu descarc de 2zile cu 240 ( asta fiind maximum, niciodata depasind ) sa vorbesc aberatii, deci a functionat la mine Quote
shadowx Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 la mine a mers. am windows 7 ultimate ..de la 240kb la 440kb/s Quote
unbeliever Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 Ms mult... chiar e considerabila schimbarea, descarcam cu 2.2-2.5 mb maxim, acum 5-6 mb:) Quote
DreptulLaReplica Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 (edited) Deci intrebarea mea este urmatoarea:)Am qtorrent pe linux, am facut setarile cu peers si global shit si descarc cu maxim 2 mb/s, in windows cu/fara setari ajung la 3.5 mb/s, aveti idee care ar putea fi motivul? Edited May 15, 2012 by DreptulLaReplica Quote
aelius Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 (edited) Se simte la viteza pentru ca RTT-ul fiind mare catre unele host-uri, latimea de banda per flow este mica. Pur si simplu acolo am observat ca a fost modificat numaru de conexiuni active (descarca pe mai multe fire (flows)).De exemplu, daca facem download de pe un host din asia, in ciuda faptului ca atat noi cat si el avem conectivitate de 1gbps, rata de download per flow este de 8-10MbpsReferinte - Bandwidth-delay product - Wikipedia, the free encyclopedia - Round-trip delay time - Wikipedia, the free encyclopedia - TCP Throughput Calculation FormulaDaca sunteti interesati sa "mariti viteza de download/upload" pe servere, aveti nevoie de tcp tuning. (am scris intre ghilimele pentru ca defapt este vorba de optimizare). In orice caz, latimea de banda alocata de ISP nu o puteti depasi. Edited May 17, 2012 by aelius Quote