kab00M!! Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Nu stiu daca a mai fost postat aici.Un haker român în vîrsta de 24 de ani a fost dat în urm?rire general? de c?tre FBI dup? ce NASA a reclamat c? o persoan? necunoscut? a reu?it s? treac? de toate sistemele de securitate ?i a spart mai multe geamuri, multe dintre ele scumpe, printre care ?i geamul pe care a vomitat Neil Armstrong la întoarcerea din studioul de televiziune în care a filmat aselenizarea.Potrivit primelor informa?ii, infrac?iunea ar fi fost descoperit? miercuri diminea?? la scurt timp dup? ce Aurel Onofra?, de profesie ?omer, fusese v?zut jucîndu-se cu mingea periculos de aproape de geamurile institu?iei.Contactat telefonic, Onofra?, care momentan se ascunde la Râmnicu Vâlcea sub identitatea unui alt haker, în speran?a c? îi va inducere în eroare pe anchetatori, ?i-a m?rturisit fapta spunînd c? a fost obligat s? sparg? geamurile acelea deoarece era singurul lucru de la NASA pe care nu reu?ise înc? s?-l sparg?. “Îmi place s? cred c? am tras un semnal de alarm? ?i am trimis un mesaj destul de puternic: nu v? mai pune?i termopane ieftine cump?rate de pe Valea Cascadelor. Sper ca oamenii de la NASA s? aprecieze gestul meu ?i s? m? angajeze s? le montez ni?te geamuri noi. ?ti?i, eu de meserie sînt geamgiu, dar de plictiseal? mai sparg ?i servere. Apropo de asta, poate c? nu le-a? mai sparge serverele atît de des dac? ?i-ar schimba ?i ei parola de acces din “forzzasteaua” în ceva mai greu de ghicit, de exemplu “1234””.Cunoscut în lumea hakerilor sub aliasul “Aurelian Onofra?”, Aurel Onofra? nu se afl? la prima isprav? de acest fel, anul trecut vâlceanul reu?ind s? sparg? o vaz? la Pentagon, o lustr? la Casa Alb? ?i mai multe pahare la Palatul Cotroceni.Haker rom Quote
MirifiCu Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Am ras de era sa pic de pe scaun ))))))))) Quote
Starker Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 ... adevarat sau nu ... am avut o portie buna de ras Quote
Wav3 Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Aurel Onofras sub aliasul "Aurelian Onofras"..asta dacand am citit titlul m-a dus cu gandul la windows nasa..wtf Quote
pr00f Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 ... adevarat sau nu ... am avut o portie buna de ras Cei din redac?ia Ca?avencilor scriu pamfleturi. Quote
sicilianul Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 ) In sfarsit o stire scrisa corect! Si cei de la times new roman scriu stiri asemanatoare Quote
seboo00111 Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Am pupat parchetu numai ce-am citit titlu` threadului ))) Quote
dinu01 Posted September 5, 2012 Report Posted September 5, 2012 demult nu am mai ras asa de mult:)) Quote
toica Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 geamurile sunt singuru lucru care n-am putut sa il sparg=)))))))))))))))))))) MAXIM!!!!!!!!!!!!!! ) Quote
Guest Kovalski Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 geamurile sunt singuru lucru care n-am putut sa il sparg=)))))))))))))))))))) MAXIM!!!!!!!!!!!!!! )Iar singurul lucru care te-a spart pe tine a fost gramatica. Quote
andreinick05 Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Am ras de m-am c**at pe mine Quote