pinguinulturbat Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Cristian Gog explicatia trucului din finala "Romanii au talent"Scribd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Da' interesele cui vrei sa le urmeze pro tv-ul ma ?Nu e normal sa isi faca jocurile cum pot mai bine ?Voi cand faceti o combinatie va ganditi la pro tv ?Deveniti penibil sa-mi bag pula , incepeti sa invidiati smecheria altuia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnyCNAM Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Chiar nu imi place de Cristian pt. ca ceea ce face el se "invata pe de rost".Tipa aia care canta la nai a parut OK.Ia sa vad cine poate "invata" sa cante asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Ultimul truc cu inima oprita e si penibil si usor de facut de toti prostii. Aparatul era manevrat, pulsul se "opreste" cu o banda elastica care taie circulatia sanguina. Da-mi un video cu explicatia trucului, pentru ca n-avea banda elastica. AICI acelasi truc.edit: am gasit, dar nu cu banda elastica, ci cu o minge ceva o bagi sub haina iar dupa strangi ca sa numai circule sangele...@indianul aici vorbim de oprirea pulsului nu de "moate la comanda" e total diferit. Edited May 14, 2012 by DaLykes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake1942 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Nu e ba asa ... e modificat aparatul acela.Sursa : Un coleg de-al meu care a fost asistent tehnic la acel truc.L-a sunat Cristi Gog martea trecuta si miercuri a venit masina sa-l duca la bucuresti ieri s-a intors si ne-a povestit tot are si o gramada de poze si filme foarte tari din culise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Nu e ba asa ... e modificat aparatul acela.Sursa : Un coleg de-al meu care a fost asistent tehnic la acel truc.L-a sunat Cristi Gog martea trecuta si miercuri a venit masina sa-l duca la bucuresti ieri s-a intors si ne-a povestit tot are si o gramada de poze si filme foarte tari din culise.?i ai putea face un share cu noi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake1942 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Din pacate eu nu-mi permit sa le postez In primul rand pt ca nu le am iar in al doilea rand sunt filmele si pozele lui personale.Daca le va posta pe canalul lui de youtube o sa revin cu un link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realtekprofi Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 "Romanii n-are talente". Singurele talente ale romanului sunt inventivitatea si creativitatea cand este vorba de furat. Restul sunt iluzii!Bine zici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...