Guest demisec Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Noroc.Ma gandesc ca ar fi relativ ok de implementat o sectiune pentru giveaways, in care sa se posteze fie conturi pe diferite forumuri/trackere/etc, fie sa se posteze FTP-uri private, programe mai rare sau stiu eu ce prostii aveti voi in minte. Accesul la sesiune sa presupuna 500+ posturi si o vechime de minim un an, ca sa se opreasca cumva, cat de cat, din leeching. Quote
sandabot Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Ceva gen Mini-VIP ?Nustiu .... multi vor face spam sa ajunga la marimea posturilor .Si sunt multi care stau pe forum zilnic si nu posteaza. Quote
Guest demisec Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Nu inteleg de ce VIP e sinonim cu giveaway. Quote
selected Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 vechime minim 2 ani si fara limita de posturi ? Quote
sandabot Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Oricum presupun ca sectiunea VIP curenta nu e asa populata .Rar se intampla sa vad un post la care nu am acces. (excluzand market) Quote
neox Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 sandabot a zis Si sunt multi care stau pe forum zilnic si nu posteaza. Da ai dreptate multi stau pe forum si nu posteaza dar decit sa postezi numai prosti mai bine stai in banca ta si nu postezi nimic de exemplu azi uitate la posturi noi ,5 % poate folositoare si restul varza de mult nu a mai fost un tutorial ro deci ro nu lauat de pe alt forum demisecSectiune pentru Giveaways asta ii in plus cum multi zic sint destui vip nu are rost mai bine s-ar lua masuri inpotriva la ce se posteza care cu intra user nou posteza ce vrea si unde vrea calitatea sa dus, vine spamul pe noi Quote
MARIUSCS Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 Urmaresc thread-ul acesta inca de cand a fost creat dar m-am gandit sa astept mai intai parerile altor useri:)Parerea mea e ca nu trebuie neaparat sa ai peste un numar da posturi...pentru ca asta ar incuraja spam-ul.Dar totusi daca cineva vrea sa opteze pentru o astfel de sectiune,s-ar putea face in asa fel incat sa aiba acces doar useri care au o anumita perioada de timp pe forum...sa zicem un an sau poate chiar doi.Oricum,nu cred ca treaba asta ar aduce schimbari prea mari...defapt,parerea mea e ca ar fi doar de forma:) Quote
bcman Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 Nu consider necesar? o astfel de sec?iune. Totu?i, dac? s-ar face, cred c? ar fi necesar? nu doar o anumit? vechime, ci ?i un num?r de posturi mai mare (cam 200). De ce? P?i poate sunt un ratat care ?i-a f?cut cont pentru sec?iunea Programe Hack acum, s? zicem 5 ani. De atunci nu am mai dat pe forum. Acum am v?zut sec?iunea Giveaway, dau un recover password (normal c? am uitat-o dup? atâta timp) ?i gata, sunt un jmeker de pe RST. Quote
robelrock Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 si eu sunt pro pt o sectiune ca asta.chiar daca nu am posturi multe,prefer sa ajut doar,nu sa stau sa schimb la parolele altora non stop. Quote
Endakin Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Mie imi suna bine ideaa cu giveaways, dar ar trebui vechme mai mare de un an. Quote
Guest Kovalski Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 eu consider ca avem o sectiune "stuff tools" care se incadreaza si giveaway Quote
Starker Posted June 16, 2012 Report Posted June 16, 2012 In zadar faci ce vechime vrei si cu cate posturi vrei... trebuie selectie... care se poate sa fie doar personala. Ceva gen... cine vrea sa aiba acces da un test, raspunde pe mess la un admin intrebari despre c++, php, criptare, sql... however... criteriul asta ar trebui sa fie, dar o sa fie mare bataie de cap pt admini. Ce sa zic... toti vrem VIP si ne-am saturat sa vina toti lafaitii jegosi sa ne curete forumul de lucruri de calitate ca de... sunt free si sunt smecher sa schimb parolele sau sa intru ca nebunu si sa se blocheze ( in caz de conturi ) sau sa se schimbe parolele. Un sfat oarecare bun ar fi : daca cineva cere ceva, verificati ce stie si daca merita. Daca merita dati PM !!! Nu lasati post pentru toti ! Quote