Vlachs Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 (edited) Ei bine, toti avem o parere urata despre Cristian Gog(un iluzionist penibil), ei bine se pare ca google ne impartaseste parerile, google il considera ca fiind "Iluzionistul curului", gj google. Edited May 18, 2012 by Vlachs Quote
mad93 Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 avea linguri cumparate la 200 de euro de pe net care se indoiau la temperatura mica cand erau atinse .Cred ca el e o iluzie a unui magician !Iluzionisti sunt aia care te fac sa crezi ca mai ai bani pe card cand defapt esti falit !! Quote
TheTime Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 Google? Acel motor de cautare care spune ca singurul site de pe net ce se ocupa cu "pentestingul pulii" este RST? Google sucks what we pentest. Quote
BogdanNBV Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 Dupa razboi multi viteji se arata...@mad93: Vad ca esti la curent cu ce-i la moda in magie, de ce nu te-am vazut la Romanii Au Talent? poate castigai tu, nu Gog asta... Quote
Sonny Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 Putem noi ca oameni sa contrazicem Google? Quote
Sonny Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Zici ca Google ar fi vreun Dumnezeu...Era o aluzie la o replica de-a lui gog Quote
CristianRoflmao Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 haha foarte tare oare numarul din colt de sus e numarul lui? Quote
Vlachs Posted May 19, 2012 Author Report Posted May 19, 2012 Google? Acel motor de cautare care spune ca singurul site de pe net ce se ocupa cu "pentestingul pulii" este RST? Google sucks what we pentest.Pe rst e vorba de un articol, cand pe gog este direct domeniul. Quote
mad93 Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 Dupa razboi multi viteji se arata...@mad93: Vad ca esti la curent cu ce-i la moda in magie, de ce nu te-am vazut la Romanii Au Talent? poate castigai tu, nu Gog asta...in primul rand eu nu sunt magicianam fost uimit la inceput de acele linguri si apoi m-am documentat sa aflu cum sta treaba daca mai ai si alte intrebari iti raspund cu mare placere Quote
bcman Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 avea linguri cumparate la 200 de euro de pe net care se indoiau la temperatura mica cand erau atinse .Cred ca el e o iluzie a unui magician !Iluzionisti sunt aia care te fac sa crezi ca mai ai bani pe card cand defapt esti falit !!A fost la M?ru?? ?i a demonstrat c? nu a fost a?a. Am v?zut ?i eu azi reluarea. El a încercat la acea emisiune s? combat? toate argumentele împotriva sa legate de num?rul de la Românii au Talent. Quote
Cril Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 (edited) e si greu sa-ti dai seama ca cineva a dat un mic blast, just4fun //L.E.: Pana una alta si reclama negativa e tot reclama nu? + ca el ramane cu banii de la Cosmote indiferent de ce zice lumea. Mai bine ca a castigat asta decat ciudalau' ala cu cuburile sau 'tonomatu' uman. Edited May 20, 2012 by Cril Quote